Şimdi Ara

Naru Passage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    en iyisi sen bugün oynanacak olan GV - TSM maçını izle qnq sana NA LCS diye başka maç izletmişlerdir. NA LCS, LPL ve LCK dan sonra bulunan en kaliteli ligdir. Aksini iddia eden qördür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

en iyisi sen bugün oynanacak olan GV - TSM maçını izle qnq sana NA LCS diye başka maç izletmişlerdir. NA LCS, LPL ve LCK dan sonra bulunan en kaliteli ligdir. Aksini iddia eden qördür.

EU LCS > NA LCS
    Bronze > NA LCS kavramlarını bilmediğinizi farz ediyorum.
    @ByAxiddKing Dövecek birini göremiyorum gayet seviyeli bir forum değil miyiz?
  • naru gerçekten iyi oynadı ama dp nin lcs seviyesinde oldugunu düşünmüyorum acilen bir top lane oyuncusu bulmaları lazım ve rydle ın biraz daha dikkatli dolaşması lazım mapte. çok fazla boş kill verdi. bu verdiği killeri world de affetmezler. zeitnot da sanki iyi pozisyon alamıyordu tflerde biraz daha iyi pozisyon alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

EU LCS > NA LCS
    Bronze > NA LCS kavramlarını bilmediğinizi farz ediyorum.
    @ByAxiddKing Dövecek birini göremiyorum gayet seviyeli bir forum değil miyiz?

Eu lcs i bir şey mi sanıyorsun sen ? Sadece fnatic ve origen iyi oynuyor diğerleri na lcs takımlarına yaklaşamaz bile. Na lcsde ilk 7 takım birbiriyle yakın seviyede domine eden takım yok ama hepsi en az origen gibi oynuyor. Aksini iddia eden lcs izlemeyi bıraksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum adam hiçbirşey yapmıyor biraz fazla kötü üst düzey oyunlar için
  • Lolu hic bilmiyorum naru kim onu da bilmiyorum ama dunku final macini izledim ve cocugun egosu tavan yapmis sebepleri belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Dediği gibi bende DP'yi LCS seviyesinde görüyorum. EU LCS>TR>NA LCS bunu bozmasak yeter.
    Not: Şimdi atarlı ergenler çıkabilir sen nasıl TR'yi NA LCS ile karıştırırsın diye normaldir. NA LCS yayınlarını izleyin zannedersiniz bronz oyuncuları oynatıyorlar.(hepsi için geçerli değil)
    Not2: Bunu yazmamın sebebi uğraşmamak başkalarıyla.

Tr> na lcs mi nme bile dp yi bjk yi tek elle yener sen neyin kafasisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

naru gerçekten iyi oynadı ama dp nin lcs seviyesinde oldugunu düşünmüyorum acilen bir top lane oyuncusu bulmaları lazım ve rydle ın biraz daha dikkatli dolaşması lazım mapte. çok fazla boş kill verdi. bu verdiği killeri world de affetmezler. zeitnot da sanki iyi pozisyon alamıyordu tflerde biraz daha iyi pozisyon alması lazım.

DP çok metodik ve görev odaklı oynuyor ama takım savaşlarında cidden kötüler. Çoğu oyunda takım savaşı aşırı yoktu. İlk oyun BJK talihsizce yenildi bence. Küçük bir outplay ve broken Ezreal'a bu kadar iyi hazırlanılabilinirdi.
    DP'nin oyun tarzı iyiydi de bu şekilde Naru Worlds'de nasıl taşıyacak bilmem. Adam cidden hard carry yaptı. Türkiye'de bu kadar iyi olan biri worlds'de de bu kadar iyi olmalı bence. Tamam rakibin farklı ama burada da gayet fazlaca rakipleri oldu.

• TR>KR BEYLERRR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.