Şimdi Ara

Naruto (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
547.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zaman oldu seyretmeyeli şöyle bir son bölümlere göz atayım dedim;

final battle olmuş sasuke ve naruto arasında. o savaş bölümlerini seyrettim 476-477-478

en son naruto sasuke kolları kopmuş yatıyorlardı.sonra ki bölümle filler gibiydi atlaya zıplaya baktım

velhasıl Shippuuden bu şekilde bitmiş mi oluyor?
  • 476-477-478 çizim olsun,işleniş olsun gerçekten tam anlamıyla mükemmeldi.Pain archının üzerinde bir şey gelmez diyordum taa ki bu bölümleri izleyene kadar.Seri tam anlamıyla nirvanayı yaşatıyor izleyiciye.İçten içe de düşünmeden edemedim işleniş olarak hadi diyelim tam olarak mangaya bağlı kalıyorsunuz da çizimleri niye vakti zamanında böyle yapmadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Uzun zaman oldu seyretmeyeli şöyle bir son bölümlere göz atayım dedim;

final battle olmuş sasuke ve naruto arasında. o savaş bölümlerini seyrettim 476-477-478

en son naruto sasuke kolları kopmuş yatıyorlardı.sonra ki bölümle filler gibiydi atlaya zıplaya baktım

Bazı kişilerin dostluklarını anlatıyor,yani küçüklüklerini jirayia ve kakashi yi görücez, tsunade ile shizuneyide gösterir. bitirirler diye düşünüyorum.Sonra da sasuke hiden,konoha hiden ve son olarak shikamaru hiden başlıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 16 Kasım 2016; 20:24:51 >
  • Sasuke shinden bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum şahsen :) 3-4 bölüm sürer umarım..

• Merhaba arkadaşlar filler hariç tüm bölümlerini daha yeni bitirdim hikayede olup bitenleri merak ederken fillere bakamadım :) 479'dan sonra çıkan filleri izleyim mi sizce ? birde filmleri de hiç izlemedim şu üçünü indircem
    Road to Ninja: Naruto the Movie (2012)
    The Last: Naruto the Movie (2014)
    Boruto: Naruto the Movie (2015)
    bu 3 film dışında önereceğiniz film,ova,special falan var mı veya bu üçü içinden bu film kötü izleme dediğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 25 Kasım 2016; 2:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi 11

Merhaba arkadaşlar filler hariç tüm bölümlerini daha yeni bitirdim hikayede olup bitenleri merak ederken fillere bakamadım :) 479'dan sonra çıkan filleri izleyim mi sizce ? birde filmleri de hiç izlemedim şu üçünü indircem
    bu 3 film dışında önereceğiniz film,ova,special falan var mı veya bu üçü içinden bu film kötü izleme dediğiniz ?

Keşke itachi nin fiilerini izleyseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 25 Kasım 2016; 6:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sasuke shinden bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum şahsen :) 3-4 bölüm sürer umarım..

Daha konoha hidende var.

• quote:

Merhaba arkadaşlar filler hariç tüm bölümlerini daha yeni bitirdim hikayede olup bitenleri merak ederken fillere bakamadım :) 479'dan sonra çıkan filleri izleyim mi sizce ? birde filmleri de hiç izlemedim şu üçünü indircem

Bunlara ek olarak Blood Prison da güzel.

Gerisi ağır çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben izliyorum can sıkıntısından izle derim.Ama bitecek zaten bir kaç bölüme.

• Hocam 2hafta önce yeni animeler başlıyacak dedim ya megersem,romanlarıymış,yanlış bilgi için kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Hocam 2hafta önce yeni animeler başlıyacak dedim ya megersem,romanlarıymış,yanlış bilgi için kusura bakmayın.

Sorun değil hocam, teşekkürler tekrardan

• itachi's story 452-458 arası 2 bölüm hariç filler değil hepsini izledim,bölümleri indirmeden önce fillermi değilmi diye burdan bakıyordum hep neyse filmlere gelirsek blood prisonı da ekliyorum o zaman, 479dan sonraki çıkan filleri de izler vedalaşırım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 28 Kasım 2016; 2:37:26 >
  • onu da izleyim o zaman 4 olsun teşekkürler :)
  • quote:

itachi ile ilgili peş peşe bir kaç bölüm izlemiştim hangileriydi diye baktım bulamadım ama bu listede filler değildihttps://myanimelist.net/anime/1735/Naruto__Shippuuden/episode?offset=300
    ailesini öldürmesinin arkasındaki bütün gerçeği gösteriyordu birde en yakın arkadaşı buna gözünü kendi vermiş o öldürmemiş falan ve sasuke ile yaban domuzu falan avladıklarını göstermişti kabutonun peşindeyken bahsettiğin bu bölümlerdir belki hocam
    neyse filmlere gelirsek blood prisonı da ekliyorum o zaman, 479dan sonraki çıkan filleri de izler vedalaşırım artık :)

Valla bende son bölümler olduğu için izliyorum elveda naruto,naruto shippuden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Uzun zaman oldu seyretmeyeli şöyle bir son bölümlere göz atayım dedim;

evet ayrıca son bölümün kapanış sarkısından sonra narutoya nasıl başladıysak o şekilde veda ediliyor
  • Daha light novellar var, onlar bittikten sonra da next generation olayına girip animeyi tamamen Boruto üzerinden döndürecekler diye biliyorum. Yani Naruto kolay kolay bitmez ama Naruto baş karakter olmayabilir bundan sonra.
    Bu arada önceki sayfalara bakma fırsatım olmadı ama Hagoromo'nun kardeşi Hamura'ya ne olduğunu biliyor muyuz, ben mi kaçırdım? Kaguya'yla birlikte aya gitmişti ya hani, orada öldü mü ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuukimaru -- 27 Kasım 2016; 14:55:39 >
  • yuukimaru Y kullanıcısına yanıt
    mesajının belli kısımlarını spoiler içine alırmısın

aya gittikten sonra ne oldugu ile ilgili bilgi yok dizide ama biraz bakınca toneri otsuksuki ile ilişkisi var ama orda da gitmeden önce diye bahsedilmiş

• reikideiki kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, aklıma gelmemiş. Neyse o zaman, pek önemli değil zaten de aklıma takılmıştı
  • hocam tekrar merhaba :) tüm bölümleri indirmiştimde daha bitirmemiştim aslıda,bugün bitirdim itachi's strory bölümleri 2 bölüm hariç filler değil 452-458 arası hepsini izledim bu linkten bakıyorum hep filler bölümlere ona göre indiriyorumhttps://myanimelist.net/anime/1735/Naruto__Shippuuden/episode?offset=400

bu arada ne zaman yeni bölümler çıkmaya devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 28 Kasım 2016; 2:48:26 >
  • quote:

hocam tekrar merhaba :) tüm bölümleri indirmiştimde daha bitirmemiştim aslıda,bugün bitirdim itachi's strory bölümleri 2 bölüm hariç filler değil 452-458 arası hepsini izledim bu linkten bakıyorum hep filler bölümlere ona göre indiriyorumhttps://myanimelist.net/anime/1735/Naruto__Shippuuden/episode?offset=400

bu arada ne zaman yeni bölümler çıkmaya devam edecek

Yeni bölümler 2haftada yada 1haftada bir çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.