Şimdi Ara

Naruto rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar... Biz birkaç arkadaş düşündük taşındık... Naruto rp sitesi kurmaya karar verdik...
    İlk başta ücretsiz forum sitelerinden kurucaz... Eğer tahmin ettiğim kadar aktif kullanıcı olursa ücretliye geçiş yapıcaz... Yönetici kadrosu hazır 5-10 üyede hazırda var... dediğim gibi tahmin ettiğimiz rakamı bulursak ücretliye geçiş yapacağız... Daha ilerde başka üye isteklerine göre başka kurgularda ekleme yapabiliriz (One Piece, Bleach vs. Üyelerin isteklerine göre) Gelecek olanlar yorum atarsa veya bana özelden ulaşırlarsa çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoRTiGo16

Evet arkadaşlar... Biz birkaç arkadaş düşündük taşındık... Naruto rp sitesi kurmaya karar verdik...
    İlk başta ücretsiz forum sitelerinden kurucaz... Eğer tahmin ettiğim kadar aktif kullanıcı olursa ücretliye geçiş yapıcaz... Yönetici kadrosu hazır 5-10 üyede hazırda var... dediğim gibi tahmin ettiğimiz rakamı bulursak ücretliye geçiş yapacağız... Daha ilerde başka üye isteklerine göre başka kurgularda ekleme yapabiliriz (One Piece, Bleach vs. Üyelerin isteklerine göre) Gelecek olanlar yorum atarsa veya bana özelden ulaşırlarsa çok sevinirim...

narutoyu takip ederim en sevdiğim animelerdendir merakla bekliyorum...kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wjéasz -- 1 Temmuz 2012; 21:34:56 >
  • Saol... siteyi tamamen bitirdiğimiz gibi linki koyacağım buraya...
  • En geç pazar gününe siteyi açıyoruz... :) Temayı yaptık. Rehberler, yaratım formları hazır. Bi tek siteyi kodlaması kaldı onuda arkadaşlar hallediyor... :) Site bittiği gibi linki koyacağım... Beklemede kalın :)
  • Evet arkadaşlar cart ettik curt ettik 6 tane site açtık en sınunda arkadaşın önceden sitesi olduğu aklına geldi oraya geçtik... Siteyi yeniliyoruz... Önceden siteye kaydı olanların kayıtları silinecek. Site yapım aşamasında. Ben 1 haftalığına bilgisayara giremiceğim için sitenin adresini şimdiden yazıyorum... Site çok yakın bir zamanda açılacak. Şimdiden kayıt olmazsanız sevinirim :)

Adres: Naruto Rpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRTiGo16 -- 7 Temmuz 2012; 13:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRTiGo16

Evet arkadaşlar cart ettik curt ettik 6 tane site açtık en sınunda arkadaşın önceden sitesi olduğu aklına geldi oraya geçtik... Siteyi yeniliyoruz... Önceden siteye kaydı olanların kayıtları silinecek. Site yapım aşamasında. Ben 1 haftalığına bilgisayara giremiceğim için sitenin adresini şimdiden yazıyorum... Site çok yakın bir zamanda açılacak. Şimdiden kayıt olmazsanız sevinirim :)

Adres: Naruto Rpg

site güzel tebrik ederim herkese öneririrm.

• Arkadaşlar yetkinforum dan olan sitenin host'u çöktüğü için girilmiyor... o yüzden 10tl den kurmaya karar verdik... siteyi kurduk... link aşağıda şimdiden kayıt olmazsanız sevinirim

link Seiki Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRTiGo16 -- 16 Temmuz 2012; 18:54:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok PS5
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benden tavsiye orjinal domain alın yıllık 10 dolar zaten
  • Almayı düşünüyoruz zaten... ama erkenden almak istemiyoruz... Arkadaşlarla bu konuyu uzun uzadıya görüştük... daha öncede belirttiğim gibi şimdilik sadece... Yeterli sayıda (bize göre) aktif rpciye ulaştığımız zaman domain alcaz...
  • Arkadaşlar siteye bir kaç kişi kayıt olduktan sonra burayada bildirme ihtiyacı duydum... daha sistem tam yerli yerine oturmadı... sitenin temasını yapan arkadaş haber vermeden bir aylığına tatile çıkmış... bir ay boyunca temamız yok bu nedenle üye olmak isteyenleri 1 ay bekletmek istemediğimiz için üye kayıtlarımızı açmış bulunmaktayız...

Link: Seiki Naruto
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.