Şimdi Ara

NASA'dan göktaşı uyarısı! (Çapı 4 kilometre) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020'nin modası felaketten çok felaket tellallığı olmaya başladı. Bu haberler her zaman vardı, dünyanın yakınından sürekli gökcisimleri geçiyor.
    Corona da kara veba gibi lanse ediliyor mesela. Kesinlikle önemsiz demiyorum önlemi alınmalı ama olay abartılarak insanlar telaşa sokuluyor.
    Bazı insanlar kaostan zevk alıp ilgi çekmekten hoşlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bu haberlerden yıldım. Her sene dünyanın yanından göktaşı geçiyor. +9 eskimeyen forum konusu
  • Gel anam gel bir sen eksiktin. En son uzaylı istilası ile 2020 yi kapatırız

• "Ödenek verilirse bla bla bla"

Nuth isimli elemanın parası bitmiş ellaam
  • Nuclear war is loading...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Salgın hastalık ✔️
    Çekirge istilası ✔️
    Meteor... yükleniyor.

Az kaldı kıyamet kopacak.
    Ay hadi insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sen eksiktin sende gel.
  • Haberi okuduğumdan beri bir gülme aldı ki sorma.

Arkadaş Musa ile Firavun mu atıştı bu ne alüminyum. Bir arkadaşın dediği gibi uzaylı istilasıyla 2020'yi kapatırsak kimse şaşırmayacak.
  • insanların tek zombiye dönüşmediği kaldı. Bu nedir?

• Bir meteor düşmediği kalmıştı o da olacak gibi duruyor. Ama merak etmeyin teğet geçer, gerçi bu şansla gelir bizi bulur o da ayrı konu ama artık bekleyip göreceğiz geliyorsa da hoş geliyor sefalar getirsin
  • Gelsin, Ortadoğu'nun kalbine çarpsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah ilk beni götürür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

UFO'dur o...

Alıntıları Göster
    Ufolar zaten var ki. Şimdi bana saldıranlar olacak ama ufo gerçekte nedir bilmiyordur saldıracak olanlar
    Unidentified Flying Object yani Tanımlanamayan Uçan Cisim
    Gökyüzünde gördüğünüz herhangi bir cismi tanımlayamadınız ne olduğunu bilmiyor musunuz alın size ufo

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    "Tanımlanamayan Uçan Nesne" demek olduğunu biliyorum herhalde

Arkadaş "Köyde Uzaylı gördüm" demiş. Dalga geçmek istemedim... "Uzay aracını mı gördün, yoksa direkt uzaylıyı mı?" manasında sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 12 Mart 2020; 13:29:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Salgın hastalık ✔️
    Çekirge istilası ✔️
    Meteor... yükleniyor.

Az kaldı kıyamet kopacak.
    Kıyamet tellalığı apokaliptik geleneğin ürettiği bir şey.

Dünya'da,

- Şimdiye kadar binlerce hatta milyonlarca salgın yaşandı.
    - Şimdiye kadar binlerce defa tarlalar haşereler, böcekler vb tarafından tahrip edildi.
    - Yine astronomik denebilecek rakamlarda astroid çarpması yaşandı.
    - Defalarca kez hayatın ve popülasyonların büyük bir kısmı ortadan kalktı ve yeniden çeşitlendi.
    - Uzay boşluğu devasa. Dünya küçücük. Öyle ki, milyarlarca kozmik katastrofi Dünya'yı ilgilendirmiyor bile her biri bırakın Dünya'yı Güneş Sistemi diye adlandırdığımızı yok edecek miktarlarda enerji açığa çıkarmasına rağmen.

Başımızı evreni son derece sığ şekilde açıklayan apokaliptik gelenekten kaldırıp etrafımıza bakmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 12 Mart 2020; 17:40:48 >

• bildiğim tek şey 2020' nin bize girdiği...
  • Yine havuz medyası yine yalan haber. Ya tamamen yalan oluyor ya da değiştirerek korkutarak veriyorlar haberi. İyi ki ingilizce biliyoruz da yabancı kaynaklara bakıyoruz.

Bu dünyaya tehlikeki derecede yakın geçen astroidlerden sadece bir tanesi. Yeni bir şey değil yani. Çarpacağı falan da yok.

Bazı dincilerde her zamanki gibi klasik kıyamet geliyor gibi şeyler söylemiş

• Bunu sona saklarlar saniyordum, daha Mart lan! Bari Ekimi Kasimi bekleyeydiniz insafsizlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 13 Mart 2020; 1:34:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu goktasi, gelen yorumlar imamoglundan girmis rteden cikmis Arkadas ben ayda 1000 lira harciyorum boyle ucamiyorum Devreler yanmis bazilarinda...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.