OS: Windows XP Processor: AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*3000 MHz) Memory: 2048 MB RAM Graphics: GeForce 8800 GT DirectX: Version 9.0a Hard Drive: 7 GB available space
Önerilen ;
OS: Windows 7 Processor: Intel Core I5-760 (4*2800 MHz) Memory: 4096 MB RAM Graphics: GeForce GTX 260 DirectX: Version 9.0a Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 7 GB available space
Nascar 15 bundan evvelki Nascar 14 'ün biraz makyajlanmış hali yani 1 saat kadar baktım fazla bir değişiklik fark edemedim. Nascar sevenler için iyi bir oyun. Zaten Arca S.R. 'den sonra bu tip oyun yapan yok.
F710 ile No aids turladım
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Abi oyunu beğendinmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
quote:
Abi oyunu beğendinmi ?
Ben Nascar yarışlarını sevdiğim için kötüde olsa oynuyorum. Bu Nascar yarışları biraz meşakkatli ve kurallarından mütevellit alışması zor, o yüzden takipçiside az. Ama sardınmı bırakamazsın.
quote:
quote:
quote:
Abi oyunu beğendinmi ?
Ben Nascar yarışlarını sevdiğim için kötüde olsa oynuyorum. Bu Nascar yarışları biraz meşakkatli ve kurallarından mütevellit alışması zor, o yüzden takipçiside az. Ama sardınmı bırakamazsın.
tamam abi çok sağol
yarın bende deneyeceğim İnşallah
2.40 gb boyutu olmasına biraz şaşırdım
ama tüm pistlerin aynı şekilde olmasından tek kalıp üzerine inşa edildiği için
boyutu küçük diye tahmin ediyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
Abi oyunu beğendinmi ?
tamam abi çok sağol
yarın bende deneyeceğim İnşallah
2.40 gb boyutu olmasına biraz şaşırdım
ama tüm pistlerin aynı şekilde olmasından tek kalıp üzerine inşa edildiği için
Oyunu driving force gt ile oynadım ama direksiyon sağa yatkın olunca araba düz gidiyor,düz yapınca araba sola hafif dönüyor.2014 de de vardı bu.Nedir bu sorun ?
quote:
Orijinalden alıntı: PhysCopat
Oyunu driving force gt ile oynadım ama direksiyon sağa yatkın olunca araba düz gidiyor,düz yapınca araba sola hafif dönüyor.2014 de de vardı bu.Nedir bu sorun ?
NASCAR yarışları devamlı tek yöne dönüş olduğu için lastik aşınmaları ve aracın stabilitesini sağlıyabilmek için camber ve caster ayarları her tekerleğe farklı uygulanır, bu vesile ile aracın direksiyonunu bıraktığınızda ayar yaptığınız yöne ivme kazanır. Tamamen piste uygun stratejik bir setuptır.
Steam'de oyuna 11.8 mb güncelleme geldi
Daytona international speedway (NO aids özel setup)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme