|
Bildirim
nascar'da kazalar disinda atraksiyon yaratmis tek olay da budur muhtemelen. duz eliptik pistin cevresinde atli karinca gibi donuyorlar, izleyicisi ne zevk aliyor bilmiyorum.
|
Sen şu video izle sonra bunu video değil de orada izlediğini düşün ve adrenalini iliklerine kadar hisset o zaman insanların neden oraya izlemeye gittiğini anlarsın belki |
Bravo, riskli gibi ancak çok zekice. 😂😂😂
|
Horizon 5 de online oynarken bunu yaparsanız arabayı yavaşlatma cezası veriyor yassak
|
sen onu gunesin allinda kisin yagmurunda sogugunda 3 saat 4 saat yuzlerce tur vizir vizir izle ondan sonra gel adrenalinden konusabiliyormuyuz. evde izlemeden hic bahsetmiyorum, yorgunsan 5-10turda uyku yapar. galatarasay fener tutar gibi bir pilotu takimi olmune tutmuyorsan, ortada bir iddia yoksa uyumaman munkun degil. formula 1 ile yetismis kusak olarak tecrubeyle soyluyorum ki formula 1'de nascardan 100kat daha fazla atraksiyon var, en azindan duz daire etrafinda bos bos donmuyorlar. |
Konuşuyorsun da ne konuştuğunun farkın da bile değilsin yok güneşin altında yok yağmurun altın da diye Formula 1 de yağmur yağmıyor mu ralli yarışları kışın yapılmıyor mu ? hani birşey bulamıyorsunuz söyleyecek gelip saçmalıyorsunuz resmen nascar pilotları takımdır herkes arabasını alıp gidip orada yarışmıyor büyük idaaların döndüğü bir kurum sırf sen Amerika da yaşamıyorsun bilmiyorsun diye onca insan arabasını alıp orada dolanmıyor konuşuyorsun ne konuştuğundan haberin yok aç bak Le Mans yarışları kaç saat sürüyor Dünya ralli şampiyonası kaç saat sürüyor millet izlemek için sıcak çöllere gidiyor oturuyor kışın izliyor bunlar zevktir sen sevmiyorsun diye milyonlarca insan hata yapıyor olamaz bunu bir düşün istersen |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 3 Kasım 2022; 19:41:19 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
most wanted oynarken viraja hızlı girip kaydırarak arka tamponu duvara çarpıp burnunu düzeltirdik, diğerlerini geçmiş olarak yola devam ederdik. arkadaşlar da sen ehliyet alırsan kasap gibi gezersin trafikte ehliyet alma demişlerdi, hemen yazılmıştım ehliyete bu bi değişik versiyonu. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen şu video izle sonra bunu video değil de orada izlediğini düşün ve adrenalini iliklerine kadar hisset o zaman insanların neden oraya izlemeye gittiğini anlarsın belki |
sen onu gunesin allinda kisin yagmurunda sogugunda 3 saat 4 saat yuzlerce tur vizir vizir izle ondan sonra gel adrenalinden konusabiliyormuyuz. evde izlemeden hic bahsetmiyorum, yorgunsan 5-10turda uyku yapar. galatarasay fener tutar gibi bir pilotu takimi olmune tutmuyorsan, ortada bir iddia yoksa uyumaman munkun degil. formula 1 ile yetismis kusak olarak tecrubeyle soyluyorum ki formula 1'de nascardan 100kat daha fazla atraksiyon var, en azindan duz daire etrafinda bos bos donmuyorlar. |
Çamura yatmış |
NFSU'da az mı yapardık. Adam gerçeğe uyarlamış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gittiği şerit zaten boş, niye duvara sürtüyor? Neyi kaçırıyorum? |
Dönüşte yavaşlamamak için duvara tutunup gazlamış. Duvar olmasa o hızla yola tutunamaz, takla atar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuşuyorsun da ne konuştuğunun farkın da bile değilsin yok güneşin altında yok yağmurun altın da diye Formula 1 de yağmur yağmıyor mu ralli yarışları kışın yapılmıyor mu ? hani birşey bulamıyorsunuz söyleyecek gelip saçmalıyorsunuz resmen nascar pilotları takımdır herkes arabasını alıp gidip orada yarışmıyor büyük idaaların döndüğü bir kurum sırf sen Amerika da yaşamıyorsun bilmiyorsun diye onca insan arabasını alıp orada dolanmıyor konuşuyorsun ne konuştuğundan haberin yok aç bak Le Mans yarışları kaç saat sürüyor Dünya ralli şampiyonası kaç saat sürüyor millet izlemek için sıcak çöllere gidiyor oturuyor kışın izliyor bunlar zevktir sen sevmiyorsun diye milyonlarca insan hata yapıyor olamaz bunu bir düşün istersen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 4 Kasım 2022; 13:0:24 > |
Aracı 300 km ve üstü hızlara çıkartarak sürüyorlar. Virajlarda hız 250-270 civarına düşünüyor. Olayı şu, çok yüksek süratlerde birilerini geçmek ve çizgiyi tutturmak çok zor. Virajdaki eğim, sürekli yüksek hızı tutturma gereği vs olayı ilginç kılıyor. Dışarıdan göründüğü kadar basit bir yarış değil. Simülasyon veya bi nascar yarışı oyna dediğimi anlarsın. Amerikan futbolu da zevksiz gibi gözüküyor ama bir izle. |
amerikan futbolu cok zevklidir ne yaptin. burda yapilan isin zorlugunu tartismiyoruz, o acidan curling cok zor spor mesela ama disardan izlemesi hic keyifli degil. (burdanda bir curling linci gelirmi acaba:) ) disardan cok duz spor, hangikap az, olabilecek farkli durum sayisi az, tamam isterse 500km hiza ulassin, 10uncu turdan sonra ayni sey tekrar tekrar seyretmek uyku yapiyor. izleyici tecrubesiyle soyluyorum bunlari. |