baytar koş koş bokomon bölümünde benim rakipler çoğaldı
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
ya bu mod olma işi neden bu kadar önemliki yaa o zmn bende SilkRoad Online bölümünde mod olmak isterim nasıl yapılıyo modluk
dostum seninle ben ilgileneyim pm at anlaşırız
ooops...
noooluo læ
formlarınızı doldurdunuz mu...
combata arkadasları mülakata al...
yalnız kemal'i begendim zaten 5 aydır olayın içindeymiş... bzm için biçilmiş kaftan...
abicim sonuçta mod seçimi demokratik bir olay... isteyen adaylığını koyar,paylaşımlarına ve vaatlerine bakarız oyumuzu veririrz iş budur kemal kardeş... sen de aday olabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
ooops...
noooluo læ
formlarınızı doldurdunuz mu...
combata arkadasları mülakata al...
yalnız kemal'i begendim zaten 5 aydır olayın içindeymiş... bzm için biçilmiş kaftan...
abicim sonuçta mod seçimi demokratik bir olay... isteyen adaylığını koyar,paylaşımlarına ve vaatlerine bakarız oyumuzu veririrz iş budur kemal kardeş... sen de aday olabilirsin...
teşekkür ederim
ama da syndrome benim en ii dostumdur ona da bi ayrıcalık verebilirmisiniz bi de bu topic adaylığımı koydum anlamına geliyo şu an ki mod musakka oylamı geldi acaba ??
tabii ki oylama ile geldi... kardeş sonucta burası bir toplum... ve toplumun kuralları var,halk kendi kendini yönetir sonucta biz de forum sakinleri olarak her sene burada mod seçeriz...
de senin yaş kaç...
bu seçimin de bir takım kriterleri var,elini sallayan mod olursa işimiz var... ayrıca admin olmazsın,adminler atanmış kimselerdir... üst makamın seni ataması lazım,oy ile olmaz o iş
ya bu mod olma işi neden bu kadar önemliki yaa o zmn bende SilkRoad Online bölümünde mod olmak isterim nasıl yapılıyo modluk
quote:
dostum bende mod falan olmak istiyorum nasıl oalacam ???
dostum ben bu işin pm den yeteri kadar şeffaf olacağını düşünüyorum ne de olsa demokratif bir forumdayız öncelikle sen nereye mod olmak istiyorsun ayrıca yaşın kaç birde annenin kızlık soy adı lazım
ayrıca mod falan diye bir mertebe yoktur sadece mod olabilirsiniz...
quote:
dostum bende mod falan olmak istiyorum nasıl oalacam ???
dostum ben bu işin pm den yeteri kadar şeffaf olacağını düşünüyorum ne de olsa demokratif bir forumdayız öncelikle sen nereye mod olmak istiyorsun ayrıca yaşın kaç birde annenin kızlık soy adı lazım
dostum yaşım 15 SilkRoad Online bölümünün modu olmak istiyorum ben sana pmden annemin kızlık soyadını gönderirim
admin olmak gereksiz. konuyu açtığın yere bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme