Selamlar bozulan Premier müzik setinin hoparlörleri sağlam olduğu için bilgisayara bağlayıp değerlendirmek istiyorum ama hoparlörlerin bağlantı yerlerinde jack yok. Bunlara jack takılabilirmi? Bide bunların ihtiyacı olan elektriği sağlarmı jack? Hiçbir fikrim yok bu konuda bana yardım edebilecekler yazarsa sevinirim.
Hoparlör bağlantıları için çözüm var ama bilgisayarının ses kartındaki amplifikatörden performans alamazsın. Tercihen uydurukta olsa bir yükseltici al.
Bu kolonların ucuna lale uçlu jacklardan yaptırman lazım.Direk olarak pc ye bağlayamazsın arada bir amfi olması lazım.Kolonların özelliklerinide söylersen daha iyi olur yani kaç ohm? kaç w rms?
8Ohm 15Watt
Bende tam böyle bir başlık açacaktım, Bende de Beko var, 6 OHM 60 wat lık iki hoparlör. Nasıl bir yükseltici almalıyım buna.
en iyisi amfilerinizi kendiniz yapmanız piyasadan gidip amfi almayın zaten bu kolonlara göre amfide pek bulamazsınız.bulursanızda genellikle avr bulurnusunuz. http://320volt.com/ burada amfi devreleri var.buradan temin edebilirsiniz yapacağınız amfileri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme