Şimdi Ara

Nasil bi mahalledeyim ben yav (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Suriyeliler artmalı bence

Ondan sonra niye herşeye zam geldi diye ağlayın

Zam ülke için kardeşim Zam geldikçe gelişiyoruz

Guzel ironi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende istemiyorum gelemrlini,

büyük ihtimal oy için ithal edildiler,

ayrıca suriyelilerin alınması nüfus bakımından kontrol altına alınmaz ise kötü elbet,

ama olaya birde şöyle bakın,

bizim çalışmak istemediğimiz işlerde çalışmak isteyecekler geçinmek için,

esnafa ve asgari ücretlerde çalışan insanlara pek iyi olmayacak,

fakat,

biz bir üst seviyeye atlayacağız,daha fazla rekabet ortamı olacak,daha üste tırmanmaya çalışacağız,

Almanyanın Türkleri alması gibi,biraz eğreti duracak,belki gidip akp ye oy atacaklar,

ama işe yarayacak gibi ekonomik anlamda olsun,eğitim rekabeti olsun(çoğalıp iç savaş çıkartmaya çalışmazlarsa),

nasıl ki,
    aç bir insan sanatla ilgilenemez ise,asgari ücretlerde çalışan bizler,dışarıda olan biteni,anlayamayız(yoğun iş saatleri düşük ücret vs),araştırma yapmaya düşünmeye vakit bulamayız,sonra oyu hiç araştırmadan en yakın hissettiği kişiye atarız.

bence nüfus bakımı hariç,işe yarar gibi duruyor.

ayrıca geçen suriyelilere verilen paralar yüzünden ,bir çok koyu akp'li akrabam,arkadaşlarım tepki gösterdi,"bu ülke bizim yedirmeyiz"tarzında.

gözümüzün dahada açılması lazım.

• geranimo486 kullanıcısına yanıt
    Çözümü basit aslında atıyorum yılı 2010 sonrasında gelen ve varandaşlık kazanan şu şu şu ülkelerin vatandaşları oy kullanamaz diye bir sınır getirsinler onların yol açacağı çoğu siyasi felaketin de önüne geçmiş oluruz. Madem gidemiyorlar oy kullanmasınlar. Dağdaki çobanın oyuna saygım sonsuz ama onlarla bizim oyumuz bir değil

• Her hangi bir etnik köken beni ilgilendirmiyor, netice bit için yorgan yakılmaz. Zira daha dün gelip kendi kurallarını benimsetme moduna girerse işin rengi değişir. Hele ki bu insan dilimizi tek tük konuşuyorsa buna ekstralar eklenir.

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Şuanlık başta olanların isteyeceği bir şey değil bu,oy kullanacaklardır(ayrıca boşuna para vermediler*_*),

oy kullanmama meselesi,biraz çağ dışı gibi bence,

oy kullanmalılar,ama barajı geçememeliler,artık ikiye mi bölünürler üçemi bilemem,

akıllı bir hükümet,bunu gayet kolay yapar(belkide şimdikilerde yapabilir bunu),

çünkü suriyelilerde birlik duygusu yok,olsaydı ülkelerinde iç savaş çıkmazdı.

ileride avrupada oldugu gibi,sırf suriyelilere karşı ırkçı bir parti bile

gelebilir oraya doğru gidiyoruz gibi.

kontrol altında tutabilecek bir biz varız bence ortadoğuda bu insanları.

çok korkunç gibi anlattıklarım ama ülkene ihanet edersen sonuca katlanmalısın.

en azından canları çok tehlikede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 12 Aralık 2016; 12:42:42 >
  • Varoş mahallesi heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.