Şimdi Ara

Nasıl bi Takas (XİGENON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +0 ss aldım
    Assasinim ardream char dizicem +7 exp shard dual +7 chitin set var ama dd 15 pp filan eksik bunla daha rahat alabiliceğimi düşünerek ve md bugu var artık md ler git gide düşüyor elimden cıkarayım dedim

• biraz kazık yemıs gibisn
  • kötü bi takas ßence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Who1sLove

biraz kazık yemıs gibisn

Yorumuna saygı duyuyorum fakat arkadaslar md +8 999 dı 2 gün önce dün 850 di bugün 750 e görüyorum ss 900 en düşük 800 m e gördüm
  • ss ne kadarki ?

10 gb+ ise gzl takas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romood

ss ne kadarki ?

10 gb+ ise gzl takas

md +8 850m 800m +5 rebith bendeki daha düşük Ss ise 900m filan
  • MD'yi elinden çıkardığın iyi olmuş sonuçta SS herzaman para yapar ama biraz beklemelisinMD daha çok düşücek görevi bilmeyenler var yayıldığı zaman md 500-600 leri görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

MD'yi elinden çıkardığın iyi olmuş sonuçta SS herzaman para yapar ama biraz beklemelisinMD daha çok düşücek görevi bilmeyenler var yayıldığı zaman md 500-600 leri görür

İşte böyle bi yorum bekliyordum
    şaka şaka herkezin yorumuna saygı duyuyorum arkadas ne demek istediğimi anlatmış
  • md görevi olduğu için md lerin piyasası ucuzlayacak
  • sizi bilmem ama bana göre ss biras saçma item tmm mage için belki güzel olur ama diğer çarrşar için kötü

asas:asas ss takması en saçma haretek bi asasde tek el ve wolflu ap normal çift el wolfsuz atağına eşit ama buna karşı 20 30 fr lr 50 hp 78 defans gibi saçma şeyler diğer çarlardada böle priest desende adam gider dol laır ss hiç bi işe yaramassss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

sizi bilmem ama bana göre ss biras saçma item tmm mage için belki güzel olur ama diğer çarrşar için kötü

asas:asas ss takması en saçma haretek bi asasde tek el ve wolflu ap normal çift el wolfsuz atağına eşit ama buna karşı 20 30 fr lr 50 hp 78 defans gibi saçma şeyler diğer çarlardada böle priest desende adam gider dol laır ss hiç bi işe yaramassss

O saçma şeyler dediğin resistanceların ne kadar ise yaradığını biliyor musun?

Takas güzel takas olmuş hem +7 exc shardlar da varmış arada 2 ap fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

MD'yi elinden çıkardığın iyi olmuş sonuçta SS herzaman para yapar ama biraz beklemelisinMD daha çok düşücek görevi bilmeyenler var yayıldığı zaman md 500-600 leri görür

• md görevinden olduğu için md ucuzlar. ama şuanki piyasaya göre biraz kazık yemişin
  • Hariqa Taqas ben xigenondayım mdlerin sonunu iyi qormuyorum heLaL sana .. Ss ile qiremeyeceqin exp ve np party qaLmas Eqsiq itemLerin icin bisey diyemem ucuza aL pahaLıya satmayı dene bence..
  • hemen hemen yakınlar birbirlerine.hem bu MD bugı zamanında iyi düşünmüşsün.md8ler 400-500e düşerse hiç şaşma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

hemen hemen yakınlar birbirlerine.hem bu MD bugı zamanında iyi düşünmüşsün.md8ler 400-500e düşerse hiç şaşma...

Evet düşücek abi 2günde 200m düştü bak daha düşer
    herkezde md 8 ne bu :)

Diğer arkadaslar saolun yorumlar icin içimi rahatlattınız
  • wallahı supersın cunku md gorewı sınırsız bı hafta sonra herkezde +9 md olacak bence cok guzel takas
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrah

wallahı supersın cunku md gorewı sınırsız bı hafta sonra herkezde +9 md olacak bence cok guzel takas

lafını 1 daha gözden geçir bence clever görevi varken herkeste +9 clevermi vardı hem nasıl bu kadar emin konusursun +9 a basmak o kadar kolay degil

takas a gelince kötü yapmıssın md daha degerli 1 item ardream gibi biyerde ss işe yaramaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.