bişeyide açıklıyayım..kamera ne kadar üstünde olsa msn gibi programlarda türkiye 'deki internet hızı nın yetersizliği yüzünden karşı tarafa görüntü çok ta hoş gitmiyor..kendi ekranınızda kendi görüntünüzü çok net alıyorsunuz fakat karşı tarafa sorduğunuzda görüntünün çok ta net olmadığını söylüyor..hatta kendi gözümle gördüm maalesef karşı tarafa görüntü hiç te net gelmiyor
cok tesekkurler mj_pelit Yapacagin test kaydini bekliyorum :) Benim kamerayi kullanim amacim zaten biraz farkli olacak. Ben aracin on konsoluna monte edip aracta surekli takili olan laptopa goruntu aktarmak icin kullanacagim. Gerci artik yine arac icinde webcam olarakta kullanabilirim gecen hafta kurdugum bir sistemle yolda hemen her an nete bagli olabiliyorum. Netice olarak her ise yarayacak basarili bir kamera ariyorum. Fiyati onemli degil yeterki iyi bir performansi olsun. Baska tavsiyen olursa onu da bilmek isterim. Tekrar tesekkurler, selamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme