Şimdi Ara

Nasıl bir araba alınabilir 8.000-12.000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    clio
    206
    hemekonomik hemde kullanışlı
  • 98-99 cıvıc alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 31 Ekim 2006; 9:58:26 >
  • Sanırım 12.000 e kadar 2001 civarı hyundaı accent,98-99 polo,yine 2000 model fıestalardan bulabilirsin ama seçenek çok...Bu arada bir arkadaşımda 2000 model rover vardı.Aracı henüz 2 yaşındayken almıştı çokta titiz olduğundan senelerdir kullandı.Ama sıra satışa geldiğinde aracı uzun süre satamadı.Tabi tercih senin ama ihtiyacın olduğunda satanileceğin bir araba almanı tavsiye ederim.
  • 98 hyundai accent gls
    98 honda civic sedan is

bunların dışında arkadaşların yazdıklarının hiç birini önermem.
    zamanla döküntü olan araçlarda uzak dur masrafını ikiye katlar haberin olsun. devir tasaruf devri
    buda benim tavsiyem
  • Zevkin , karakter yapın ve kullanma amacın neyse ona göre almalısın.Ha Bu fiyata adrenelin diyorsan illa Opel tigra diyorum.
  • evet SERKAN DENİZ arkadaşımada katılıyorum.ileride satabileceğin araç olma şıkınıda düşünebilirsin.
  • İstanbul Da arkadaşımda vardı civcic sarısı .Dış görünüşü manyak bişey.Epey modifiye yapmış.Neredeyse hergün içinde yatacak TIGRA'nın.
  • Tigra hakkında pek olumlu izlenim yok arka koltuklarının darlığıda cabası, uzun boylu birinin boynunu kırmadan tigranın arka koltuğunda oturma şansı yok.

bence en matıklısı 99 civic hatta eurocivic bulursan çok kral olur..
  • 9 milyarı al gel istanbula
    peugeot 106 XR 5 kapı 1.4 vereyim
    kaput değişti
    ön arka tampon boyalı
    resmini yollayabilirim

büyük bi ihtimal hafta sonu yeni araç alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 31 Ekim 2006; 23:20:11 >
  • bu arada kuzenim 216 si otomatik almıştı 3-4 ay önce
    baya memnun arabadan
    ama parçası pahalı
  • temiz bmw 3 serisi uzay kasa bulursan harbi kral araba
  • 98 model Fiat Marea alabilirsin....Orijinal İtalyan.....
  • astra gls al
  • OPEL'e bulaşma.Parçası çok pahalı
  • Bende yakın zamanda bu rakam aralıgını cok arastırma yaparak araba aldım.
    Honda,Toyota,Opel yapılabilecek en iyi secim. Honda ve toyotalar sorunsuz parcası ve cıkması bolca bulunan seri guclu arabalar. Ama japon klasigi yol sesi, yalıtım zayıflıgı, ince sac kalınlıgı, ve ic ayrıntılara verilen onemin azlıgı var. Birde ben ex lere cok bakındım daha once yumurta kasa kullanmıstım cok memnundum ama malesef temizini ve dusuk km olanı bulmak cok zor. 2 ay kadar bakındıktan sonra 96 opel astra gl aldım. 1600 cc 16 valf enjeksiyonlu, klima, ,otm vites,hidrolik direksiyon,mrk kilit, otm tek dokunuslu on camlar,celik jant,alarm gibi ozellikleri var ve 80000 km de. 9600 ytl ye aldım. japona gore alman arabası gercekten cok farklı. Kapıların kapanısı cok tok ve o kaput bile acayip agır. İcine verilen ozen cok daha fazla.
    Yalıtım iyi yol sesi yok. Gecenlerde kapı ic dosemesini soktuk iscilik ve kullanılan malzeme gercekten cok kaliteli. Kapı ici celik barlar vardı. Kapı dosemesinin arkası gosterilen ozeni gayet net anlatıyordu. Baska modellerinde kapı ic doseme arkalarını bilirim. Opel guven veriyor yere saglam basan yapısı var, hondalar malesef kus gibi hafif kalıyor. Hondadan sonra opele binince sanki tanka binmis gibi hissediyor insan. Tabi bu o yılların kasaları icin yaptıgım yorum. Hoda 94 ex ve 99 ies kullandım. Sonrada 2001 astra comfort ve simdide 96 astra gl.

Opel f kasalar alman ve cok saglam arabalar. Parca sorunuda yok orjinal yada yan sanayi dolu fiyatlarıda uygun. Mesela gunesligi tutan kucuk plastik parca kırıktı umitsizdim bir sey uydurucaz artık dedim sonucta 10 yasında arac bostancıya gittim 1 ytl satıyorlar dolu. Arka panzotu kaldıran lastik ipler bile var. Yan aynaları degistim tanesi 35 ytl. periyodik bakım yaptırdım iscilik dahil 170 ytl tuttu. Bu bakımda 10-40 sentetik yag, bujiler,hava-yag-benzin-polen filteri, arka fren merkezleri,kampana taslama yapıldı.
    Fren mrk leri degismese iscilik dahil 130 ytl ye bitecekti bakım.

Bilgi acısından on fren gm orjinal balatar 45 ytl, radyator 150 ytl, arka fren merkezi 20 ytl, triger seti 140 ytl.

Bence o fiyat aralıgında alınabilecek 2 model var. Honda diyorsan Euro honda yada astra gls. Bunların parca sorunu yok ve saglam konforlu araclar. Honda euro ise avrupa icin uretilmis cok farklı bir kasa. Cok dolu ve cok kaliteli. 98 de bitti uretimi ama ondan sonraki kasalardan cok daha kaliteli bir arac.
    Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 1 Kasım 2006; 11:28:46 >

• arkadaşlar bu uzay kasa dediğiniz 3 serisi bmw'ler kaç model olanlar 91'den sonrasımı...?
  • Skodalara bi bak istersen güze arabalar onlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abysmal

Saolun arkadaşlar şöyle bi araba buldum
    Honda Civic 1.5 16V
    Yılı: 1992
    KM: 188000
    Silindir hacmi: 1490 cm³
    Yakıt Tipi: Benzin / LPG
    9.250 istiyo arkadaslar kanımca 9.000 ee bitebilir
     Nasıl bir araba alınabilir 8.000-12.000

...188000 KM.+15 YASINDA ARAÇ..Bİ DAHA DÜŞÜN...
  • Mitsubishi Carisma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.