Şimdi Ara

##Nasıl bir kız nasıl bir mantık## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 0d3a

quote:

Orjinalden alıntı: |Selç|

Daha yaratıcı bekliyoruz...

nicke bak derin his

derin his

• konuyu saptırmayalım.Suan kovalamayacagım buyuk ihtimal güven eksigi var bana karsı hoslandıgı asikar
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Selç|

Daha yaratıcı bekliyoruz...

insanları olur olmaz şekilde fake olmakla şuçlayan böyle zihniyetleri şiddetle esheple kınıyorumunutmayın bir zamanlar hepinizin 2-3 adet mesajı vardı ve kendi çürümüş mantığınıza göre siz de fake tiniz... size göre bu siteye yeni katılan herkes fake... ama bence asıl fake sizin gibi millete iftira atmayı kendine meslek edinenlerdir. bu yüzden senin gibilerin hepsine

• Kızı aldat sonra da yanına gelsin elini tutsun dudağından öpsün. Hangi salak bunu yapar acaab. Bi daha senin yüzüne bakar mı acaba? Geçiniz efem.

(Ciddi düşünürsek bu mantık ortaya çıkıyo)

FEYK

(Düşünmezsekte bu mantık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 2 Ağustos 2008; 22:00:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

geçen gün megan fox beni elisha cuthbert la aldatırken gördü, dedim megan ayıp oluyor sanada gelcem dedim, oda

ok honey , I will wait you dedi...

soruyorum size biz meganla sevgili miyiz , yoksa dünya ahret bacım mı

lütfen yardım edin...

Abi elishayla işin bittiyse bana yolasana baktım da Paris çok hırpalanmış bana gelmez dedim.. gönderemezsen evayı arıyım o gelsin bugun..

seni mi kırcam bonobopanzer kardeşim, zaten soğudum elisha dan söylüyorum gelio sana , sende 1 geceliğinede paris i yolla

Tabi kardeşim yollıyım da söyliyim suyunu çıkarmışlar artık en fazla bir gece diyorum sonra yarına bakarız bişeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: Derin His

1 yıl once birisiyle cıkmıstım.Kızı ilklerde sevmiyordum 3 defa kızı aldattım sonra kız ogrenınce benden ayrıldı ama arkadaslıgımız devam etti.

Dün gorustuk.Cok samimiydik sarılmalar el ele tutusmalar ve dudaktan öpüsmeler.Bugunde gorustuk yıne aynı tavır yanımda cok rahat eglenıyor.Sonra ben bu ilişkiyi adlandırmak ıstedım.

Biz sevgili miyiz? diye sordum hayır dedi,arkadasız.Ben kızdan hoslanıyorum neden böyle birsey yaptı.Anlamadım Acaba intikammı almak istedi.Ben bu kızla yenıden birlikte olmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

kızın istikbariyle oynamışsın haklı tabii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.