Bildirim
Nasıl bir modem alınmalı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İhtiyacına göre almanda fayda var. Teknosa gibi mağazalarda teknik elemanlardan yardım alman daha iyi. Çünkü modemden modeme fark var. -
airtes marka almalısın bnce -
ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 17 Ocak 2012; 10:12:38 > -
airtes marka almalısın bnce -
İhtiyacına göre almanda fayda var. Teknosa gibi mağazalarda teknik elemanlardan yardım alman daha iyi. Çünkü modemden modeme fark var. -
--------------------------------------------------------------------------------
ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum -
ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: fare020
ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum
hocam ne yapmıya calişiyorsunuz herkesin yazdıgını aynısını yazıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 17 Ocak 2012; 10:27:41 > -
Cevaplarınız için Teşekkür ederim.
Bana cisco'yu tanıyıp bilenler eğer önerirse ve bana model belirtirlerse sevinirim..Airties'tan şahsen pek memnun değilim,mağazamda sürekli bağlantı hatalarına sebep oluyor.(Bağlantının düşmesi gibi açık alanda olmasına rağmen.)
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- mouse orta tuş çalışmıyor
- network stack nedir
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- monitör going to sleep ne demek
- windows ekran görüntüsü alma
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X