Şimdi Ara

Nasıl bir modem alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime yeni bir modem almak istiyorum Dubleks bir daire'de oturuyorum nasıl bir modem tercih etmeliyim?Bunu sormamın nedeni aslında cisco modemler.

Piyasa da gördüklerim antentsiz şık tasarımlı versiyonlar ne derece iyi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

• İhtiyacına göre almanda fayda var. Teknosa gibi mağazalarda teknik elemanlardan yardım alman daha iyi. Çünkü modemden modeme fark var.
  • airtes marka almalısın bnce
  • ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 17 Ocak 2012; 10:12:38 >
  • airtes marka almalısın bnce
  • İhtiyacına göre almanda fayda var. Teknosa gibi mağazalarda teknik elemanlardan yardım alman daha iyi. Çünkü modemden modeme fark var.
  • --------------------------------------------------------------------------------

ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum
  • ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fare020

ihtiyaca göre airties marka modelinden secebilirsin ben 5 senedir airties marka kullanıyorum cok memnunum

hocam ne yapmıya calişiyorsunuz herkesin yazdıgını aynısını yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 17 Ocak 2012; 10:27:41 >
  • Cevaplarınız için Teşekkür ederim.

Bana cisco'yu tanıyıp bilenler eğer önerirse ve bana model belirtirlerse sevinirim..Airties'tan şahsen pek memnun değilim,mağazamda sürekli bağlantı hatalarına sebep oluyor.(Bağlantının düşmesi gibi açık alanda olmasına rağmen.)

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.