Şimdi Ara

Nasıl Bir Sistem Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 lirayı 200 lira yapmam lazım. Zaman bol 20 güne kadar yapsam yeterli. Her gün 10 kazansam tamamdır yani. Nasıl bi sistem yapmalıyım sizce her gün 2 oranlı bi kupona 10 tl mi atsam?

• Bu akşam Dortmund, Porto, Chelsea, Real Madrid kesin handikap yapacak diye düşünüyorum. BJK-TS maçı kg var olabilir.

Ek olarak BJK-TS maçı var 750TL atsam karşılıklı gol var'a acaba ne olur? TV alacağım para.
  • bjk kesin alt biter bugün,ayrıca Monaco parçalar , 2 maçta sen bul :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu akşam Dortmund, Porto, Chelsea, Real Madrid kesin handikap yapacak diye düşünüyorum. BJK-TS maçı kg var olabilir.

Ek olarak BJK-TS maçı var 750TL atsam karşılıklı gol var'a acaba ne olur? TV alacağım para.

Aman hocam, KG var oynama sakın. Gereksiz risk bence. KG yok daha ağır basıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yanlış anladınız maç sormuyorum sistem soruyorum. Paranı şu kadara ayır 2 oranlık 2 kupon yap gibi şeyler
  • ben geçen haftalar 4 gecede 2 lirayı 100 lira yapmıştım..

ilk tavsiyem illegal siteler..gamesliga öneririm para yatırma ve çekme diğer siteler gibi ıvır zıvır istemiyo..

25 lirayı bugün sağlam maçlar var çok rahat 60-70 yaparsın..pazartesi de galatasaray ve man city maçları var onlara da basarsın tüm paranı eder bi 140-150

22 sinde avl maçları var ki net maçlar var sevilla,dinamo kiev falan..onlara da oynayınca zatne çok rahat şekilde 200 lira olur hatta fazla bile kazanırsın

edit:hocam ts ve bjk maçlarına hiç bulaşmayın derim..hele ki iki takımda birbiriyle karşılacaksa hiç dokunulmamalı..her türlü sonuça açık maç..0-1 gol de olabilir +7 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 18 Ağustos 2013; 16:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu akşam Dortmund, Porto, Chelsea, Real Madrid kesin handikap yapacak diye düşünüyorum. BJK-TS maçı kg var olabilir.

Bir Beşiktaşlı olarak uzak dur derim. Hani olabilir de belli olmaz ama risk almaya değmez.
    Beşiktaş hazırlık maçlarında zor gol yiyen ve zor gol atan bir takım yapısı gösterdi.
  • sistem 1-9 veya sistem 4-5i öneririm.sistem 1 -9 da 3 banko bilmen lazım ama.3 banko artı en az 1 maç daha bilirsen kesin para alırsın.3 tane falan bilirsen paranı katlarsın.10 lirayı 45 falan yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.