Şimdi Ara

Nasıl Çalışmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu sene lise 3'e geçtim düz lisedeyim ben lise 1 ve 2 de teşekür belgesi aldım ama lise 1 konularını unuttum lise 2 ise az çok bişeyler var işte. ÖSS ye son 2 sene ve hukuk okumak istiyorum. bu senede Final dershanesine başladım ve mat 1 i bu yaz kursuna giderek bir şeyler öğrendim. arkdaşlar ben lise 2 deyken bütün sınıf dahil vallahi (-) ie (+) nın çarpımını bilmiyordu ben dahil ve düşündüm ve yaz kursuna giderek mat 1 temelini attım yani köklü sayılar olsun üslü sayılar olsun vs. halletim hepsini ama lise 2 de Gometri ilk sınavında sınıf birincisi oldum ama 2. dönem notum 2 geldi ve geo'da açıkcası biraz eksikliğim var ve mat 2 de ise trigonometriyi olasılığı işleyemedik hoca geç geldiği için. Dil anlatımı hiç bilmiyorum ben hiç ders çalışmayan birisiyim sadece sınavların son günü ve ders çalışmak istiyorum ve derslerim de kötü değil ben hiçbir mat sorusunu çözemiyordum ama yaz kursunda rasyonel sayıları öğrendim sadece o değil diğerini bunu örnek veriyorum ve o konuyla ilgili öss de tam 3-4 soru çözdüm çıkan sorular ve anladım ki çalışınca oluyormuş ve bu sene forumda okuduğum kadarıyla 11.sınıf konuları çok zor değilmiş anladığım ve şimdiden össye hazırlanmak istiyorum ve hem 11.sınıf hemde geriye kalan dersleri çalışmak istiyorum yeterince zamanım var ve bazı arkdaşlar günde 500-600 soru çözüyormuş çok şaşırdım ben böyle biri olarak günde 5-6 saat ders çalışmak istiyorum ve soru çözmek istiyorum yani dediğim nasil bi ders programı hazırlayabilirim tabiki o bana bağlı ama siz tecrübeli olarak 5-6 saat içinde hangi derse ne kadar önemle çalışmalıyım ve inanıyorum ki çalışınca olur. bazı arkdaşlar son senede tıp'ı kazanmış bende 2 senede herhalde hukuk'u kazanabilirim ve ben dışarıya çıkmayan birisiyim okuldan eve evden dershaneye o kadar evde internette var ama ondan da sıkıldım artık interneti aklımdan da sildim sadece ders.yardımlarınızı bekliyorum

• Mat1 ve geometri çalış bence ama fazla çalışıp ruhunu daraltma son sene zorlanacaksın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.