Şimdi Ara

Nasıl Çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2'ye geçtim, tıp istiyorum.. Malum şu anda yaz tatilindeyiz, sizce nasıl bir çalışma programı izlemeliyim?

Tüm derslerden eksiğim var. Yardımcı olursanız sevinirim, eksiklerimi giderebilmem lazım..

• Sana tavsiyem yol yakınken biraz gez dolaş..
  • 9 un matematigini tekrar et arkadasim. Digerlerini unutucaksin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgimmsn -- 5 Ağustos 2013; 18:43:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9un matematigi zaten full ygs bide paragraf kasarsan ygs super olur seneyede yavastan yavastan lys ye baslarsin ama simdi gez dolas keyfine bak sonra cok sıkılacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın 9 dan eksiğin varsa kapat tabi kendini sıkmadan günde 1 veya 2 saat fazlası değil.Geri kalan zamanda eğlen.
  • Arkadaşlar, matematiğe yarın başlayacağım ama çalışırken bazı yerleri konu anlatımından kavrayamıyorum..
    Yani bir soru tipi veriyor, örnek basit oluyor, testlerde kazık..
    Örnek kolay testte zor olunca da, insan birinden yardım almadan yapamıyor. Kaynak alsam okul açılacak az kaldı.
    Bu konuda tavsiyeniz var mı?
  • kardesim bende lise 2 ye gectim ramazandan beri calisiorum eksigim yok sayilir sukur sana tavsiyem fizik mat Bol soru biyoloji konu tekrari turkcedende paragraf coz bide cikmis ygs sorularini coz ben nerdeyse yazin tamamini bole verimli gecirdimnot ortalamam 91.66 anadolu ogretmende okuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim çok eksiğim var.. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Sen nasıl çalıştın, günde kaç saat çalıştın, biraz açıklar mısın?
  • ben yarim Saat falan calistim 2010 2011 2012 2013 ygsnin sayisal kismini cozdum tamamini degil bazi konular 10. sinifin konulari AMA ygs matematikten 33 35 net falan cikio geometri cok yanlis cikio onuda Ramazan bitsin halledecegim insallah

• ben yarim Saat falan calistim 2010 2011 2012 2013 ygsnin sayisal kismini cozdum tamamini degil bazi konular 10. sinifin konulari AMA ygs matematikten 33 35 net falan cikio geometri cok yanlis cikio onuda Ramazan bitsin halledecegim insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.