arkadaslar bende line wire programı war nasıl film indirecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim
emule,torrent,bazı forumlar...
lime wire film pek mantıklı değil..EMULE veya TORRENT kullanırsan daha karlı çıkarsın..genelde EMULE kullanılır..lime wire da film bulamazsın fazla...ben emule la ayda 10 film çekiyorum en az
bence film için torrent daha elverişli gibi duruyo şuana kadar hiç çekmedim ama benim arkadaşım var 256k ile gunde bi film çekiyordu.ama herturlu şey için emule forever ne aradıysam buldum allah emuleyi yaratandan razı olsun
evet torrent daha iyi ama yeni çıkan filmlerin bazıları( ac3 formatında olanlar) torrent a geç düşüyo..yada öyle söyliyim..UNSEEN veya WAF rip li filmler herzaman ilk önce EMULE için çıkar.daha sonra torrent a düşer..torrent ın avantajı hız kesilmesi ve sıra bekleme olmaksızın bağlantı hızınızın tümünü kullanarak hızlı download yapmasıdır..(doğru tracker olmak kaydıyla).ortalama 10 saatte 1 film bitebilir...emule kredili sistem olduğu için torrent a nazaran daha yavaştır ama MOD ile kullanıldığı takdirde gayet stabil çalışmaktadır ve eski arşivler(dosyalar) için birebirdir..lime wire,morpheus gibi programlar genelde mp3 için kullanılır..filmlerin bazılarının fake çıkma ihtimali vardır ve trojan bulaşma ihtimali diğerlerine nazaran yüksektir...
sanırım yazdıklarım gayet açıktır..burdan yararlanarak tercih yapabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: kesh_fosil
evet torrent daha iyi ama yeni çıkan filmlerin bazıları( ac3 formatında olanlar) torrent a geç düşüyo..yada öyle söyliyim..UNSEEN veya WAF rip li filmler herzaman ilk önce EMULE için çıkar.daha sonra torrent a düşer..torrent ın avantajı hız kesilmesi ve sıra bekleme olmaksızın bağlantı hızınızın tümünü kullanarak hızlı download yapmasıdır..(doğru tracker olmak kaydıyla).ortalama 10 saatte 1 film bitebilir...emule kredili sistem olduğu için torrent a nazaran daha yavaştır ama MOD ile kullanıldığı takdirde gayet stabil çalışmaktadır ve eski arşivler(dosyalar) için birebirdir..lime wire,morpheus gibi programlar genelde mp3 için kullanılır..filmlerin bazılarının fake çıkma ihtimali vardır ve trojan bulaşma ihtimali diğerlerine nazaran yüksektir...
açık açık gayet hatta süper bende böyle bi bilgi arıcaktım gerek kalmadı yazından sonra ellerin dert görmesin
en iyisi rapid share hem artık hemen upload eden arkadslar mevcut
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
en iyisi rapid share hem artık hemen upload eden arkadslar mevcut
aslında bi aralar rapidde ne var ne yok hangi linkler var diye görebildiğin bi site vardı ama unuttum ama hatırlatmak isteyenler varsa buyursunlar cezalara dikkat
pm de alabiliriz rapidshare veren forumların linki falan
quote:
Orjinalden alıntı: kesh_fosil
kredili sistem derken??? nasıl oluyo anlayamadım
yani bişey indrimek için sıra bekliyosunuz..ne kadar çok upload yaparsanız okadar çabuk sıra geliyor..
bende kredi deyince para falan diye dşünmüştüm saol bilgilendirdiğin için
2 yıldır EMULE kullanıyorum..ayrıca yanında dc++ ve torrent kullanıyorum..ama torrent ın hızlı olmasına rağmen ben emule kullanıyorum %80 oranla...müzik için de dc++..emule u sade moduyla kullanmayın..benim şimdiye kadar en iyi verim aldığım 2 mod var...DEATH ANGEL mod ve DAZZLE mod...2 si çok stabil ama death angel daki WEBCACHE özelliği dazzle ı geride bırakır..webcache teki bi paylaşım denk gelirse(tokyo drfit in 1gb ı nerdeyse webcache ile indi ve çok hızlıydı) hızlı çekersiniz..ve death angel da çok beklemiyosunuz..hemen indirmeye başlıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme