Şimdi Ara

Nasıl gidiyorum-yorumlarınızı bekliorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kominiko

60 a kadar nerde kastın 60 dan sonra nerde kasıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: kominiko

60 a kadar nerde kastın 60 dan sonra nerde kasıyosun

60 a kadar skeleton ash dk da kastım
    ondan sonra ver eklini hell blod 4 gündür ordayız baydı artık köpek kese kese bi hal oldum
  • bundan sora wer elini golem :)
  • KoxpLumu Koxpsuzmu KaÇ LvL Olacağını Söyleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

KoxpLumu Koxpsuzmu KaÇ LvL Olacağını Söyleyelim

koxplu kaç olurum koxpsuz kaç olurum?
    murder benide üye et fun club a pls:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun_SHİNE -- 7 Nisan 2008; 19:20:05 >
  • bende birşey sorayım platinyum ile 0 dan priest açıcam yada 60 lwl var hazır 7/20 oynamayı düşünüyorum(koxp yok) edanada kaç günde 70 lwl olurum meraktan soruyorum o na göre çar açıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 7 Nisan 2008; 19:17:30 >
  • pot paran varsa ve cypherdakı matkap150 gibi kasarsan 7 /24 1 ayda 75 76 olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

pot paran varsa ve cypherdakı matkap150 gibi kasarsan 7 /24 1 ayda 75 76 olursun

saol bana ümid verdin pot param yok 3-5 yapıoruz para 63%65 oldum şu anda halada deam ediyor parti..
    bundan sonra hangi yol izlemem lazım ne keseyim item ne alıyım +8 horn bi yere kadar herkes ezik sanıyor
  • 63%70 e geldim öneri fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum(mümkünse kırıcı olmasın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sun_SHİNE

63%70 e geldim öneri fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum(mümkünse kırıcı olmasın)

zaten üstünde grypon varmış bi gece git gawolt -bezoar filen kas sabaha kadar 1k olur 25-30 m filen kazanırsın horndan bir sonraki gradedeki itemi al (iron bow galiba) yoluna devam et rogue ile oynamadığım için itemlerini çok bilmiyorum eğer koxp varsa dikkat et akarada benim arkadaş banlandı 68 lwl benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 7 Nisan 2008; 20:56:53 >
  • iron neck al bence para biriktir. manyak olur o zaman çar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermis -- 7 Nisan 2008; 21:00:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saolonur

Platinium oyundaki tüm dengeleri bozdu.. Ben çarımı 70 yapana kadar neler çektim fakat şimdi çok kolaylaştı..

Günde 10-12 saat paramun yapsan 70 olman zor değil..

katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.