Şimdi Ara

Nasıl Giyiniyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erco35coast

gömlek üstüne ince triko kazak ve soguk olursa trençkot yoksa kadife ceket

yaklaşık olarak ceket siyah veya gri olacak
     Nasıl Giyiniyorsunuz?

%100 kazık

O fiyatlar ne öle be

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orijinalden alıntı: Turkishpower$

Yazın: Açık renk kot + Kısa kollu gömlek(beyaz çoğunluklu)

Kışın: Koyu renk kot + Gömlek + Gömlek üstü kazak + uzun yeşil kaban Olgun ve kültürlü gibi gösteriyor. Öneririm.

haha bu ne demek ya... gibi gözükmek.. konuşmaya başlayana kadar iyiyim diyosun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

kazak giymem, kadife giymem, deri giymem, kürk giymem, kundura giymem, abercrombie giymem.
    kalan herşeyi girebilirim

deri hariç ben de giymem......
  • Önce kafamı sonra kollarımı geçiriyorum t shirt falan giyerken.Pantolon vs.. giyerkende önce sağ sonra sol ayak.
  • Bol.. Bildiğin Rapçi gibi giyiniyorum.. Bazende gömlek falan .. Canım ney isterse...
  • Gömlek üstüne triko tarzı giyinirim genelde kışın. Yazın ise gene gömlekler ve yakalı tişörtler vazgeçilmezlerin
    Pantolon ise genelde kışın Docker's tarzı yani kanvas tip pantolon, yazın ise genelde şort olarak bermuda tarzı veya pantolon giyeceksem beyaz pantolon giyerim. Beyaz kot falan.

Mont vs tarzı olarak ise kışın deri ceketim var yağışsız havalarda onu giyiyorum. Ellere deri eldivenler
    Yağış varsa şişkin bi montum var Loft'tan aldığım yeşil onu giyiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 26 Ocak 2010; 23:14:25 >
  •  Nasıl Giyiniyorsunuz?
  • Olabildiğine spor-rahat. Staj yeri dahil.. Okul haricinde full spor..
  • sureklı tısort gıyerım ustume altımada kanvas ama bu aralar kadıfe ve kazak takılıyorum napım usuyorum
  • Ben bu şeggıl giyinirim, bu bayan şu şeggıl giyinir, şu şeggıl giyinir.Ha gimsenin gimseye garışmaya bi haggı yoh, özgürlüğü bidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Planet

Ben bu şeggıl giyinirim, bu bayan şu şeggıl giyinir, şu şeggıl giyinir.Ha gimsenin gimseye garışmaya bi haggı yoh, özgürlüğü bidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

giyinmiyorum

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
    İmza eksik olmuş

Haklısın will i yazmayı unutmuşum.Düzeltiyorum

• Ustume grup tshirt u ustune gomlek

Altima siyaha donuk alacali bir kot pantolon

Ayakkabi cok iri olmayan basket ayakkabisi
  • Siyah
  •  Nasıl Giyiniyorsunuz?

Şu şekil tercihim ama ceket giymiyorum ya da giyemiyorum diyeyim çok gösterişe kaçıyor gibi oluyo dersaneye felan giderken ne o gezmeye mi gidiyon nan diye bakıyo sanki millet

Ama hep oduncu gömleği tarzı giyerim içine t-shirt olacak orta kalınlıkta kareli oduncu gömleği önü açık kolları da sıvalı olcak öyle
  • her daim bokser ve atilet
  • cenaze müdürü gibi giyiniyorum valla simsiyah okul gömleğide beyaz siyaha boyamayı düşünüom
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.