Şimdi Ara

NASIL GÖRÜNÜYORUM FORUMDAŞLAR.[YENİLERİ GELDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes adresi yazda bi paket kondom yollayayim eve.İnsanlik adina sevaba gireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TİPİNİ BİLEMEM AMA GARNATİ HİÇ KEL KALMASSIN..
    NASIL Bİ SAÇ LA O, AYNI FIRÇA GİBİ MAŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

gözler kayık

bana da öyle geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Burun kocaman,gözler kayık.Bunlara yapacak bir şey yok.Saç çizgin yok,fazla sık saçların var.Saç modeli pek bir şey uymaz o yüzden herkesin alışık olduğu modele devam et.Her ortamda bulunan ortalama tipsin işte,ortalama bir yaşam sürer ölür gidersin.Eyyorlamam bu kadar hadi iyi geceler.

Dostum seni çok merak ettim şimdi bu neya adamda yaşama sevinci bırakmazsın

Yan tarafta face adresim yazıyor hocam.

• quote:

quote:

quote:

Burun kocaman,gözler kayık.Bunlara yapacak bir şey yok.Saç çizgin yok,fazla sık saçların var.Saç modeli pek bir şey uymaz o yüzden herkesin alışık olduğu modele devam et.Her ortamda bulunan ortalama tipsin işte,ortalama bir yaşam sürer ölür gidersin.Eyyorlamam bu kadar hadi iyi geceler.

• Cool
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0s3ra

quote:

Orijinalden alıntı: StunzOver

Beyler sizce nasıl görünüyorum, önerileriniz ve fikirleriniz önemli.

NASIL GÖRÜNÜYORUM FORUMDAŞLAR.[YENİLERİ GELDİ]

İYİ FORUMLAR.

Hocam en alttaki resim Bakırköy sahil mi?

Evet hocam Zeytinburnu'na doğru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gözlerin kayık olduğunu donanımhaber teşhis koydu hiç karşılaşmadım şuana kadar DH diyorsa doğrudur :) Ayrıca hiç kel kalmazsın olayına gerçekten çok güldüm :D Saçlarım çok sık ve gür o yüzden yapacağım tek şey ara makası attırıp aynı şekle devam etmek çünkü alnım dar olduğu için yana doğru atmayı sevmiyorum yakışmadığı için , 1.79 cm boy , 64 Kilo'yum. Suratıma bakılır bir tipim var konudan bunu anladım, yaklaşık 1 senedir vücut çalışıyorum.Böbrek ameliyatımda çok yattığım için göbek oldu , bende sağlığıma kavuştuğum zaman body building ve kickbox ile ilgilendim , emeğimin karşılığını alıyorum , benim gibi ortalama güzellikte bakımlı kız arkadaşlarla sevgili oluyorum . Daha sarışın renkli gözlü sevgilim olmadı ama yavaştan bakışmalar başladı. Yorumlar ve CAPS'lar cok güzel devam arkadaşlar iyi forumlar :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gözlerin kayık olduğunu donanımhaber teşhis koydu hiç karşılaşmadım şuana kadar DH diyorsa doğrudur :) Ayrıca hiç kel kalmazsın olayına gerçekten çok güldüm :D Saçlarım çok sık ve gür o yüzden yapacağım tek şey ara makası attırıp aynı şekle devam etmek çünkü alnım dar olduğu için yana doğru atmayı sevmiyorum yakışmadığı için , 1.79 cm boy , 64 Kilo'yum. Suratıma bakılır bir tipim var konudan bunu anladım, yaklaşık 1 senedir vücut çalışıyorum.Böbrek ameliyatımda çok yattığım için göbek oldu , bende sağlığıma kavuştuğum zaman body building ve kickbox ile ilgilendim , emeğimin karşılığını alıyorum , benim gibi ortalama güzellikte bakımlı kız arkadaşlarla sevgili oluyorum . Daha sarışın renkli gözlü sevgilim olmadı ama yavaştan bakışmalar başladı. Yorumlar ve CAPS'lar cok güzel devam arkadaşlar iyi forumlar :))

/>

• atiila taş'la akrabalık dereceni araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Hâlâ gülüyorum.
  •  NASIL GÖRÜNÜYORUM FORUMDAŞLAR.[YENİLERİ GELDİ]

Kötü değilsin biraz daha büyü oturur herşey yalnız şöyle giyinme gözünü seveyim ceket güzel ama içine giydiklerin ayakkabı falan çok çok kötü durmuş
  • İkinci fotoğrafı yedikule zindanları'nda mı çektirdin
  • Konu ciddimi ona göre yorum yapacağım.
    Edit:Bu arada ilk fotoğrafdaki sen değilsin gibime geliyor hiç benzemiyorsun diğer fotoğraflarından farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar Salvo Hastası -- 18 Şubat 2013; 21:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Konu ciddimi ona göre yorum yapacağım.
    Edit:Bu arada ilk fotoğrafdaki sen değilsin gibime geliyor hiç benzemiyorsun diğer fotoğraflarından farklı

Konu ciddi hepsi benim fotoğraf kalitesinden olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

İkinci fotoğrafı yedikule zindanları'nda mı çektirdin

Evet , Yedikule zindanları büyük kapının önü , tuttuğum kilitte kapının kilidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

atiila taş'la akrabalık dereceni araştır derim

Akraba değiliz.
  • giyinişi geçtim tip ortanın biraz altında yani baya birşeyler yapman lazımki tipin düzelsin bu arada saçlarını yol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Konu ciddimi ona göre yorum yapacağım.

Konu ciddi hepsi benim fotoğraf kalitesinden olsa gerek.

Sana sadece şunu söyleyeyim standart bir tipin var.
  • saçlara napıyorsun o şekil olması için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.