Şimdi Ara

NASIL HAZIR CEVAP OLUNUR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kisisel gelisim kitaplari isine yaramaz.Bu konuda guven bana.

Okuyacaksin.Ne bulursan okuyacaksin.Her turlu kitabi.Devamli okuyacaksin.Bilgi, kultur, kelime dagarcigin gelismis olacak.Once Dunya Klasikleri'nden basla derim.Unutma kilit nokta ''okumak''.

Bir-iki ayda olacak bi is degil bu.Birkac yilini alir.Ama iyi dusun.Dogruyu soyledigin icin cevrende sevilmeyen biri olacaksin.Sozunu sakinmayan biri olacaksin, yalan soylemeyeceksin.Basin belaya bile girecek.Okul, dersane gibi bi yerdeysen seni sikayet edenler olacak, ceza alacaksin, seni attirmaya calisacaklar, akli basinda birileri yetki sahibiyse kurtulabilirsin tabii.

Bu isin artilarina gelelim.Bilinc sahibi olacaksin, baskalarinin fikirlerine koru korune baglanmayacaksin, kendi fikirlerin olacak.Kendi basina ayakta durabileceksin.Kulturlu ve bilgili bir insan olacaksin.Dili kullanma kapasiten gelisecek, kendini daha iyi ifade edeceksin.Kufur, kavga gibi basit ve gereksiz seylerle kendini savunmaya ihtiyacin olmayacak.Kendini cumlelerinle savunacaksin.Ama dedigim gibi cogu insan seni sevmeyecek.

Bunu bi dusun.Eger hala kararliysan tek yapman gereken sey; okumak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 18 Temmuz 2007; 8:23:22 >

• çakıp gitme eğiliminde olman gerek.
    lafını esirgemeden yapıştıracaksın.
    bu seni güçlü kılabilir ama güç sorumluluk getirir bunuda unutma.
  • HAKKATEN KENDİNE GÜVENMEK LAZIM
    AMA BU TECRÜBE İLE OLUYOR
  • Herseyi anlattim ben sana yukarda.
  • "kitap okumak" diyorum başka bişe demiyorum
  • KİTAP OKUMAK DİYORSUNUZ DA, BURADA HAZIR CEVAP DİYE BİLİNEN KİŞİLERİN EMİNİMKİ KİTAP OKUMAKTAN UAZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR. değil mi ya?
  • "O an"da insanları yere yapıştıran espriyi patlatan, bunu sürekli yapabilen her insan hazır cevaptır aslında.
  • Bu ne ya

"Nazıl zeki olurum" gibi bişey olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsa

"kitap okumak" diyorum başka bişe demiyorum

Dikkatli okumak ve okudugunu anlamak da onemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bu ne ya

"Nazıl zeki olurum" gibi bişey olmuş

KOMİK Mİ GELDİ?
  • Kitap oku kendini geliştir. Biraz aslında doğaçlama yeteneğin olması lazım. Beklenmedik durumları ancak o şekilde kurtarırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.