Şimdi Ara

Nasıl isteklerine göre kanalları platformlardan sildiriyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Öncelikle şunu söyleyeyim. Benim bulunduğum ilçede akpnin oyu %70 tir. Bütün sülale + bütün komşular akplidir. Ben de akpye 4, chp ye 2 oy vermiş birisiyim.

Ben biatçı diyorsam bunun altı doludur, boşa atmam. O kadar şey saydın ama en başta çuvalladın. Cemaat devlete hıyanet etti, savaş açtı diyorsun. Ben de sözgelimi diyorum ki hayır cemaat akpnin kurduğu rant ve rüşvet mekanizmasını dağıtmak istiyordu ve akp bu yüzden cemaate düşman oldu. Artık akpyi eleştiren herkes rahatlıkla "paralelci" denilerek tutuklanabilir. Buyur burdan yak.

Bir iddia ortaya atıyorsan altı dolu olacak. Akıl ve mantıkla izah edilebilir olacak. Senin iddianı destekleyen tek şey erdoğanın ağzından çıkan sözler. Elde delil var mı? Yok. Yani iddia ettiğin şeyler kolayca tersine çevrilebilir şeyler. Bak yukarıda hemen çeviriverdim, üstelik senin iddialardan daha mantıklı oldu.

Mesela koza grubuna yapılan operasyonu ele alalım. Ne dediler teröre destek veriyormuş falan. Bütün şirketi didik didik ettiler ama bişey bulamadılar. En sonunda dediler ki bu kadar mükemmel olmak mümkün olamaz kesin bir dolap dönüyor. İşte adamın kanalına bu bahane ile ey koydular. Yani amaç sadece muhalif medyayı susturmak. Hiçbir sebep bulamasalar gözünün üstünde kaşın var deyip yine kapatacaklardı zaten.

Delil sormadığınız için, hesap sormadığınız için, körü körüne inandığınız için biatçısınız.

muhalif medya bir kameradır
    ve AKILLI bir hırsız binaya girmeden evvel, önce kamerayı devre dışı bırakır

bu bu kadar basit..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.