Arkadaşlar türkçe karakter sorunu konusunda yardımcı olabilecek kimse yok muuuu? Bütün karakterler tamam ama ı i konusunda sorun yaşıyorum. İnternetten bir sürü şey denedim ama olmadı...
O türkçe harf görüntüleme meselesi genellikle mysql karakter kodlaması ile siteninkinin uyuşmamasından oluyor. Mesela mysql'de utf8-x olup alanındaki dosyalarda bu ISO8990-1 gibi bir şey ise de bu joomla'da onu bulamadım :) Belki de bu değildir. Daha iyi bilen biri kesin bir şey diyebilir ...
joomlayla kurduğum sitem buyur bak reklam falan demeyin örnek amaçlı koyuyorumwww.gencdonanim.net/joomla
Karakter sorunu ile ilgili bir sürü yol denedim. Bir tek .htaccess sonuna eklediğim AddDefaultCharset ISO-8859-9 kodu sorunumu düzeltti. Aynı sorunu yaşayanlar deneyebilir. Ben bunu bulana kadar göbeğim çatladı :)
joomla template'inin içinden de charset ayarı yapılabilir.
Arkadaşlar Selam emlak sitesi yapacağım. emlak için ücretsiz bir template arıyorum yardım edebilirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme