malkoç orada neden o kadar kablo var biliyormusun? en az 50 tane servis sağlayıcısının kablosu geçiyordur oradan seç seç beğen ;) Avrupada ondan bu kadar ucuz rekabet var. Benim demek istediğim Türkiye'de de bu şekilde yapmak zor olmamalı üst yapısı hazır ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ozancn
malkoç orada neden o kadar kablo var biliyormusun? en az 50 tane servis sağlayıcısının kablosu geçiyordur oradan seç seç beğen ;) Avrupada ondan bu kadar ucuz rekabet var. Benim demek istediğim Türkiye'de de bu şekilde yapmak zor olmamalı üst yapısı hazır ;)
Türk telekom gibi hükümet ile gizli anlaşmalar yapmış olan bir şirket yok tabi onlarda. O yüzden rekabet olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozancn
Helal olsun gelişmişlik buna denir darısı bizim başımıza, bizdede biraz kıpırdanma var gibi ama yetersiz kalıyor.
rekabet yok rekabet hepimiz ttnet e baglıyız
ben 1mb paketindeyim en fazla 200 kb hız gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme