Şimdi Ara

NASIL KIZ TAVLANIR ÖĞRETİYORUM. REDDEDİLENLER, HOŞLANDIĞI KİŞİYE AÇILACAK OLANLAR KON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam doğru söylüyor. Okuyun da öğrenin. Bir kızla çıkmak istiyorsanız bunun ilk yolu arkadaş olmaktan geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler dağılın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Anlattığına göre kız isteğini kabul edecektir. Normal arkadaş gibi muhabbet et kıza yürüme. 3-5 gün muhabbetin durumuna göre tanımaya çalış kendini tanıt güzelce ama yürüdüğünü belli etme. işte yemek aranız oluyordur muhakkak bu arada kızla birlikte yemeğe çıkıp muhabbeti ilerletebilirsin. Daha sonrasındada iş dışındada görüşmek istediğini söylersin.

• M4A1-S kullanıcısına yanıt
    Büyüyünce seninde olur kafana fazla takma

• Yossi Kohen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saçı dökülmüş olan arkadaşlarımda dahil en büyük sıkıntınız bunu takıntı yapmanız. Kel olduğunuzdan sanki kusurluymuş gibi davranıyorsunuz. Saçın azsa saçlarını kazıt sakal bırak kirli. Yada 3 numara yap kirli sakalla iyi gider. Kafana fazla takma ortamlarda sanki bir eksiğin varmiş gibi davrama. Dökülebilir normal yani sende bir sıkıntı yok. Bunu kendin kabullendin mi çevrende kabullenir. Canını sıkma kimse kusursuz değil.

• Abi benim çoooooook sevdiğim bir kız var biz bunla ilk başlarda cok iyi canımlı cicimli konustuk sonra bu bir anda soğudu tabi 2 yıllık sevgilisnden ayrılmıştı aklında o vardı ama ben yinede sewvdigğimi söledim kız nazikçe reddetti olayın üzerinden 2 ay geçti dün grupça arkadaş ortamında buluştuk aramız iyi eski sevgilisni artık sevmiyor ben onu 3 audır seviyorum dün yakartop oynarken mehmeti vurmayın ben vurcam fln diyodu bilmiyorum ne yapmalıyım bu kızla çıkmam gerek 15 yıllık hayatım boyunca sevdiğim tek kız haftaya kahve deposuna gideceğiz ne yapabilirim kızı tavlamak için
  • Adam yazdığı herşey de haklı beyler. Liseliler oma göre hareket edin bundan sonra

• __Darkis__ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlama yaşın daha küçük o yüzden coddi bir ilişki düşünme baştan bunu söyleyeyim. Sonra kıza senden hoşlanıyorum diye bir daha söyleme. Çok sıcakta davranmadan onunla ilgilendiğini, buluşmaya onun için gittigini ona değer verdiğini belli et. Anladığım kadarıyla arkadaş ortamıyla gidecekseniz kızı tavlamak istiyorsun ancak doğru zaman bu değil. Bu sefer dediğim gibi davran çok sıcak olma ama onunla ilgilendigini belli et. Birazda kasıl bacak bacak üstüne falan at ezik olma. Dik otur. Bir dahaki baş başa buluşmanıza zemin hazırla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Anlattığına göre kız isteğini kabul edecektir. Normal arkadaş gibi muhabbet et kıza yürüme. 3-5 gün muhabbetin durumuna göre tanımaya çalış kendini tanıt güzelce ama yürüdüğünü belli etme. işte yemek aranız oluyordur muhakkak bu arada kızla birlikte yemeğe çıkıp muhabbeti ilerletebilirsin. Daha sonrasındada iş dışındada görüşmek istediğini söylersin.

Bu nasıl bir saçmalık arkadaş. Kızın gece instagramina baktım bi kisiyi takibe alıp 2 kişinin takip istediğini kabul etmiş beni bekletmis. Bende sinirlenip takip isteğini geri çektim. Bu olaydan sonra bidaha kıza yakınlaşmayı düşünmüyorum ama yapabilecegim başka bisey var mi

• Felix88 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :) :) :)
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yaptıysa bir daha istek yollayıp kendini ezme. Kız istek yollarsa yollar yollamazsa yol ver gitsin takıntı yapma. Kız çok canını sıkma.
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Bu konu 8 bilinmeyenli denklem değil ki 1+1=2 olay bu kadar.
    Zaten 1 yada 2 yada 3 numara dolasirim.burada Benim acimdam sorunum yok.
    Ama is bir kiza yakinlasmaya baslayinca onlar icin surekli bahsettikleri ic guzelligi falan filan kavrami yerini sac guzelligi aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Öyle bir şey yaptıysa bir daha istek yollayıp kendini ezme. Kız istek yollarsa yollar yollamazsa yol ver gitsin takıntı yapma. Kız çok canını sıkma.

Yok asla istek atmam bidaha. İş yerinde biraz eziklik hissederim ama çabuk gecer. Bu kız iside burada bitmiştir. Sağol hocam

Hepsini boşverdim sadece son paragrafta yüzde yüz hak verdim usta. Yeri geldiğinde esprili, yeri geldiğinde ciddi ve oturaklı olun
  • Ben de bir kız olarak birşeyler eklemek istiyorum

ÖZGÜVEN kısmını yanlış anlayıp uygulayanlar inanın özgüvensizlerden bile itici oluyor.

Gerçek özgüven insanın içinde olur. Yapmacık özgüven ise insanın içinde olmayıp da dışından bunu kapatmaya çalışma taklitlerinden ibarettir. Yani özgüven dışarıya gösterilmesi gereken birşey değil, içinde bulunup rahat hareket etmenizi sağlayan bir özelliktir. Aksi taktirde özgüven sahibi gozukmek için kendinizi övmeye kalkarsanız son derece iyici olursunuz.

KENDİNİ ÖVMEK= KIZIN KARŞISINDA %0 ŞANS DEMEKTİR

Övecekseniz de bunu çok kapalı şekilde yapmalısınız mesela bana tüm kızlar hasta demek yerine bir kız da bana böyle demişti vs demek gerekiyor ki kız o sözden onu tahmin etsin. Psikolojik taktiktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohen

Zaten 1 yada 2 yada 3 numara dolasirim.burada Benim acimdam sorunum yok.
    Ama is bir kiza yakinlasmaya baslayinca onlar icin surekli bahsettikleri ic guzelligi falan filan kavrami yerini sac guzelligi aliyor.

Hocam öyle kızlardan kimseye hayır gelmez. seni sen olduğun için olduğun gibi sevecek biri karşına çıkacaktır onu kaybetme.
  • -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Dediklerine katılmakla birlikte kendinizi kesinlikle övmeyin bırakın insanlar sizi övsün. Özgüven arkadaşın dediği gibi içinizde olacak ki dışınıza yansısın. Yapmacık olmadan kendiniz gibi olun rahat olun kasmayın.
  • Kızın kafasındaki kaya gibi sert önyargıya takılıp, ilk 5 saniyedeki olumsuz veya önyargılı kararına maruz kalırsan 100 takla atsanda beyhude.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kızın kafasındaki kaya gibi sert önyargıya takılıp, ilk 5 saniyedeki olumsuz veya önyargılı kararına maruz kalırsan 100 takla atsanda beyhude.

ön yargıları kırmak senin elinde. Varsa araya tanıdık birilerini sok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.