Şimdi Ara

Nasıl Kolay Bir Şekilde Metagross Yapılır?(Deluge)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaslar sızın ıcın bunu yazıcagım once gıdıp bır Beldum yakalıyoruz ondan sonra Battle dan Computer Battle a girin ama Beldum u tekıma yerlestırmeyı unutmayın sonra o computer battle a Turkish_Alpha yazın ve savasa gırın sızın ıcın cok zor olucagını bılıyorum ama bılesınızkı degıcek sonra hepsini bitirin sabır edin biraz bende ettim yaklasık 15-30 dk. da bitti 13-13-13 nereye kadar dedım ama bitti 6 pokemon bittikten sonra your pokemon a girin ve emegınızın karsılıgını gorun karsınıza (yakaladıgınız lwl dekı beldum a baglı ben 8 lwl lık almıstım snaırım actıgımda 76 lwl olarak cıktı)70-80 lwl pokemon cıkacak evolve deyın Metang olsun onun ardındada yıne gırın evolve ye bu sefer Metasgross olsun sonra tekrar bu verdıgım trainerla devam edin adamınızı 100 lwl yapın

• Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin sefalar getirdin... Paylaşım yapman yeni gelmene rağmen herkese birşeyler anlatmaya çalışman çok güzel birşey şahsen mutlu oldum... Ancak oyunda yeni olduğun için yardım etmem gereken birkaç nokta olduğunu düşündüm...

1. si arkadaşım 5 lvl pokemonlar zaten direk 100 lvl oluyor
    2. si bu forumda %99 herkes lvl kasmayı biliyor
    3. sü ve son olarak da metagross fire ve ghost pokelerinden super yer.. Eğer kendine iyi bir pokemon arıyorsan sableye ludicolo lanturn politoed (yanlışsam düzeltin) gibi pokemonları seçmelisin. Evet, forumda bunlar klasikleşti ancak benim sana daha iyi bir önerim yok malesef Ayrıca da bilmiyorum yapıyor musundur ama genelde ultra yiyen trainerleri kullanmanı tavsiye ederim.Verdikleri exp değişmese de sürede yarı yarıya bir azalma oluyor

İyi oyunlar dilerim...

• benım yolumdan gitsinler die yaptım cunku bende 14-15 tane efsane var
  • hehe Arkadaşım o şans işi şans Ayrıca da efsane pokemon koay bulunan bişey onların d/s/m/g lerini bulursan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytzey -- 29 Haziran 2009; 22:39:21 >
  • arkadasım ıstersen ghostly regigisas var 87,198 exp var trade koydum adım canow12 ıstersne tabi kardes
  • efsane onemlı ama dgsmsh olmalı ayrıca exde bulunmalı benım neredeyse butun pokemonlarımda 1m ex var
  • Yinede kardeşimizin emeğine sağlık, Paylaşım için teşekürler..
  • PhortakaL_ tesekkur ettigin için ben sana tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.