Dostum, Sistemin genel anlamda çok iyi. Almayı planlıyorsan hayırlı olsun derim. Yanlız bi şey hatırlatayım. 800 MHz FSB de çalışabilmen için Ram'ı dual olarak kullanman gerekir. Yani ikiz ramdan iki tane takman gerekir. Umarım bu durumu dikkate alırsın.
Dostum, Sistemin genel anlamda çok iyi. Almayı planlıyorsan hayırlı olsun derim. Yanlız bi şey hatırlatayım. 800 MHz FSB de çalışabilmen için Ram'ı dual olarak kullanman gerekir. Yani ikiz ramdan iki tane takman gerekir. Umarım bu durumu dikkate alırsın.
@ismailyıldız Dostum Yuce affınıza sıgınarak sıze katılmamak durumundayım Malum buyumuzsunuz(rutbe olarak) Imzamdakı sıstem 800 mhz de calısıo hıc bır sorun olmadan cok sukur.. Yanı demek ıstedıgım dual channel olmadan da yanı ıkız rem kullanmadan da sıstem 800 mhz de calısır.... Sadece 800 mhz lık islemcı kullanırken eger DDR333 rem kullanırsanız ramınız 320 mhz hızında calıscaktır.DDR400 kullanıyosanız herangı bır sorun (eger ram anakartla uyumlu deılse baska) cıkmayacaktır.Saygılarımı sunuyorum herkese...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme