bu parmak olayını denedim ve cidden oldu. sağolun yanlız birkaç sorum var. bunu sık sık yaparsak sorun olur mu? mesela günde 1 kere filan yapsak ne olur? ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. mesela çikolata, cips filan tarzı sağlıksız birşey yedim örneğin. üstünden 5 dk geçmeden kussam, içlerindeki yağ yapıcı sağlıksız şeyler vücudumda sindirilmiş yani daha doğrusu vücudumda olurlar mı? şöyle diyim şişko değilim ama biraz iriyim mesela çikolata yedikten sonra kussam çıkarsam bile, o çıkarana kadarki süre boyunca vücudumda yağ oluşur mu? yoksa kusunca hiç yememiş gibi hiç etkisi olmayacak mı? biyoloji dersinde ağzınızdan içeri girince hemen yapıtaşına ayrılır filan o tarz bişey hatırlıyorum galiba ondan sorıyım dedim. bu arada biyolojim çok kötüdür
Kilolu biri bunu yapıp 30 küsür kilo vermişti ve sonunda bu bağımlılık yapmış olacakki her yediğini böyle yapıyormuş sonunda ölmüştü ciddiyim.
Evet ölüyorlar. Kesinlikle çok zararlı birşey. Yediklerinizden çok rahatsız olduğunuz zaman yapabilirsiniz bunu ve zehirlendiğinizi düşündüğünüzde yapın. Her zaman yapmayın çünkü dediğim gibi anoreksia diğer adıyla blumia olursunuz. Hastalıkların adını yanlış yazmış olabilirim.
harbi bagmllkmı yapıo lan
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan
Kendini parmakla kusarsın.
denedim olmadı bazı hatalar var sanırım düzelt
Surekli olarak kusmak cok zararlidir. Midenin asidik icerigi yemek borusuna ve agiz icine ciddi zararlar verir. Siddetli ogurtu ve basinc nedeniyle umulmadik hadiseler meydana gelebilir ( yemek borusu yirtilmasi, beyin kanamasi gibi) elektrolit kaybi da metabolik sorunlara neden olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: NightSLayer
bu parmak olayını denedim ve cidden oldu. sağolun yanlız birkaç sorum var. bunu sık sık yaparsak sorun olur mu? mesela günde 1 kere filan yapsak ne olur? ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. mesela çikolata, cips filan tarzı sağlıksız birşey yedim örneğin. üstünden 5 dk geçmeden kussam, içlerindeki yağ yapıcı sağlıksız şeyler vücudumda sindirilmiş yani daha doğrusu vücudumda olurlar mı? şöyle diyim şişko değilim ama biraz iriyim mesela çikolata yedikten sonra kussam çıkarsam bile, o çıkarana kadarki süre boyunca vücudumda yağ oluşur mu? yoksa kusunca hiç yememiş gibi hiç etkisi olmayacak mı? biyoloji dersinde ağzınızdan içeri girince hemen yapıtaşına ayrılır filan o tarz bişey hatırlıyorum galiba ondan sorıyım dedim. bu arada biyolojim çok kötüdür
Arkadaşım büyük zararları var sürekli kusmanın. Ayrıca kusma öğürme reflexinde gelişir. buna alışır yemek yiyemez hale gelirsin. Bikaç arkadaş manken örneğini vermiş aynen öyle . Eğer kilo almamak ,vermek istiyosan iradene sahip çıkıp yemiceksin.Öyle yedikten sonra kusiym falan yalan. Eğer zorlanıyosan şöyle bi tavsiye veriyim: Bazen yemek yerken sıcak bişey içerken dilin yanar ya hani yediğinden tat almazsın o öğün boyunca.. İşte kettle da su kaynat çay nescafe herangi bişey yap ve dilini yak onla biraz
2girl1cup
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme