Şimdi Ara

Nasıl Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Glacier ve Flame solo gezmemeli. Lighthing kitlediği için isterse gezebilir. [Party ile gezmesi önerilir]
    Başlangıç itemleri

+7 Elixir
    +7 Complate Set
    +7 Chitin DD
    +0 Dual CE +0 Dual Rom +0 Ep +0 Glass Belt

Rouge;
    Solo iş yapar. Başlangıç itemleri;
    +8 Dual Mirage Dagger - +8 Chitin Bow
    +7 Shell Set. +8 und set
    +0 Dual Rol, Re, +0 Glass Belt +0 PP

Warrior;
    Solo iş yapar, party ile yardırır.
    Başlangıç;
    +7 Raptor +7 İron İmpact +7 SS
    +7 Shell Set +8 und set
    +0 Dual Roc +0 Dual WE +0 WP +0 Glass Belt.

Priest;
    Battle Priest tek iş yapamaz defansı azdır. Party ile Bp tutamassınız..
    Başlangıç;

+7 Iron İmpack - +7 Lycoan Hammer +7 SS
    +7 Shell Set - +8 Full Plate set
    +0 Dual ROM - +0 Dual ROC - +0 Dual WE - +0 SSE ve +0 CE - +0 WP - +0 GB

80 sınır üzerine düşünmek lazım. Asasın critic warrior un hell bladesi oluyor. Bpyi ezip geçer mageyide. 75 olabilir.

@Qu4k3r
    Seninle ilgili uyarı geldi bana üzgünüm.

• eger server acarsan bana pm at mutlaka gelirim
  • Harika.
  • Güzel olacak... Güzel...
  • Mage düşük olmuş. 8 Elixir yerine Elysium Garp Hell Blood +7 üçlüsünü koysan bir de Me yerine SSE yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Küçük detaylar, halledilir. Elsyum garp vs. aklıma gelmedi hiç.
  • Quaker bana da private server kurmuştu. ama 10061 hatasını çözememiştim. Öyle kaldı. Adam teamviewer üzerinden yapacak gerçi. Hiçbir tehlikesi yok bence. Sen Bilirsin tabi.

Edit : İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 25 Kasım 2009; 23:24:43 >
  • iyi geceler herkese.. şuana kadar bulabildigim butun db edit programlarını indirdim(100+) ancak elimde 1299db si yok.
    yarın onu da temin edip edite drop list, inventory, skill ve exp oranlarıyla baslıycam inş.
    yalnız bunu konustuk zaten, sizlerin isteginize gore ayarlıycaz itemleri.. full item direk pk mı? orta unique item, zamanla gelismek mi? yoksa dusuk itemle emek vererek yavastan ilerlemek mi? benim tercihim sondaki aslında.
  • Oylama yaparız. Orta zamanla gelişmek vs. yazıcam hepsini birazdan
  • Kafama göre tasarladığım;

Full İtemli DB
    Mage : +8 Shell Set +8 Elixir. DUAL ROM EP+1 DUAL ME +0 GB
    Rouge: +8 Shell Set +8 Dual shard veya +8 Shard +8 chd. DUAL ROL RE PP ve GB
    Warrior: +8 Shell Set +8 raptor ROC WE WP GB

Priest: +8 Shell Set +8 lycoan +8 HP kalkan DUAL ROM EP+1 DUAL ME +0 GB
    BP: +9 Fp Set +8 İİ ROC WE WP GB
    Orta Uniqe İtem DB
    Mage: +7 Shell Set +7 Elixir DUAL ROM EP+1 DUAL ME +0 GB
    Rouge: +7 Shell Set +8 dual md DUAL ROL RE PP ve GB
    Warrior: +7 Shell Set +7 raptor +7 ii ROC WE WP GB
    Priest: +7 Shell Set +7 Lycoan +6 SS ROM EP ME GB
    BP: +8 FP +7 İİ +6 SS ROC WP WP GB

Düşük item
    Bildiğiniz myko +7 chitin set glave md vs.

@Quaker
    Birde empati yaparsan düşüncelerimi anlayabilirsin. Geçen hafta konu açtığım 3-4 tane pm geldi senin hakkında ama dur bakalım zaman herşeyi çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 26 Kasım 2009; 0:37:46 >

• Şöyle birşeyde olabilir. Full PK & Orta PK
    Bosslardan +3 çıkar. Upgrade biraz düşülür. +9 item +1 takılar özel eventlerde verilir. Bkz: VS event, GM'i tepele event.
  • Güzel olabilir. Başlarken verilen takılar NPC'de "Beginner" adlı altında satılıp, Bosslardan çıkan itemlere + basılsa daha iyi olur. Çünkü +1 takı verilecekse eventlerde falan, onları toplayıp basmak gerekecektir.Mecbur compound scroll da koyulması lazım o zaman server fake karakterlerle dolar. Dediğim yol da güzel olabilir.
  • Compound scrollu da eventle veririz veya satarız.
  • Bayağı uğraştırır hocam seni. Ama tabi nasıl istersen bunlar sadece fikirler. Fikirlerden en iyisi seçilir ve uygulanır. Ayrıca konunun Private Server ile âlakası olduğu için kapatılabilir. Bi msn grubu kursan daha iyi olur bence. Hem sohbet ortamı falan da oluşur. İnsanlar tanışır şikayetler o adres altında yapılır falan. Neyse ben çıkıyorum iyi geceler yarın tekrar bakarım konuya.
  • Grubu kurayım fakat forum kadar sağlıklı olmazki. Geçenlerde mail attım 2. retrye cevap vermediler.
  • cok guzel bi db var kafamda ama kısaca yazıyorum.
    Magedeki ep +0 olacak sekilde orta itemli yazdıgın itemler, birkac kucuk eklemeyle tabiki. +5e 100 +6ya 70 +7ye 50 ve +8e 25 gibi bir oran koyarız. insanlar hb falan basarken 2kez dusunurler. 70lv baslanıp 80e kasılır, asasın crit'i ile oynarım.. cok iyi kalırsa hell blade de zayıflatılır. Bosslara ske2 glass2 wp2 rol2 sse2 ao(x)2 ler falan dagıtılır, iron parca olmaz.. Olmazsa bir mob ekleriz ona i.n drobu koyarız ama oran ve respawn milleti delirtir.
    amacım uniqueleri daha degerli kılmak. hakeden, etmeyen ayrı dursun :)
  • Güzel düşünce.
  • neyse yatıyorum ben iyi geceler.
    yarın erkenden baslamak lazım...
  • Nacizane önerimdir...
    Warrior ve Rogue tüm anti def armorları silin talia dahil.
    Tüm BF ve Gem itemlerini kaldırın yani olmasın. Sadece FT kutuları. Kısacası tam bir KE dönemi.
    Son level 70 olsun bug olursa 71. Silah ve armorlar paperlar dışında +8 olsun paperlar +9.
    Priest cap dd25 olsun ancak fp dd25 olmasın diğer antilerde olmasın. Mage de crystal dd25 ve cap dd25 de olsun.
    Iron neck'i kaldırın, WP EP PP +3 olsun.
    CS sadece +0 olsun diğerleri kalksın.
    Anvil Rate=0
    Level kasma derecesi= 1-2 saatte 70 (son level)
    Herhangi bir damage oynamasında bulunmayın. KE dönemini birebir başarırsanız antileride dengelerseniz(yani rog ve warriordan kaldırırsanız IN ile beraber sorun olmaz) her job iş yapar.
    Iron belt ve Glass belt +0 drop olsun +1 olmasın(buda etkiler)
    Yüzükler ve küpeler +1(SSE RE EME WE PE WSE SE OE ROL ROC ROM)
    Itemler hazır çıksın millet cırmalamasın...
    Level kasmanın tek olayıda np trans olayının engellenebilmesi olsun CZ leveli 69 falan olsun direk CZ akamasın millet. Dupe zaten anlamsız anvil rate 0 talia yok, asit yok, glitch yapanı dc eden bi mod olması lazım onu yükleyin.
    Amaç=Zorlanmadan her job ile pk ve vs yapılabilecek bir server kurmak.
    Finansman=Oto üyelik yapmayın siteden üye olunsun siteye reklam ekleyin reklama otomatik tıklama koyun site.
    İnşallah olur da arada girer Nımanla Apoyla vs yaparız
    Anti armorun ve zorlama item yapmanın tadını çıkartırsanız server tutsa bile tatsız olaylar olur adalet kalmaz ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Kasım 2009; 1:32:16 >

• Hocam ilk başta bende düşündüm. Msnden bi terbiyesize sordum böyle bi db yi editleyebilir misin diye 50 tl diyor. Aynısını yapmak istiyorum fakat ne okadar zaman ne o kadar tecrübem(iz) var. Tam anlamıyla yardım edecek birini biliyorsan iletişime geçebilir benimle. Bu arada forumdesteki mail e boğun izin versin konuya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.