Şimdi Ara

nasıl olurrrr ya bi okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi lvl 41 %5 yaptım ve oyundan çıktım öğlen saat 2 gibi ve akşama kadar oynamadım akşam girdiimde sadece gorev itemleri kalmıştı ve 710 gold 39 luk wolf gıttı 600k gıttı ve bııı suru ıtemler en az 5m lık mal gitmişti bu asıl olur şifemi bilen yok gizli sorumu bilen yok yazarken yanımda kimseyi bulundurmuyorum nasılk soyuldum

• dostum büyük ihtimalle şifreni bulmuşlar ve senin yerine oyunu oynamışlar artık yapcakbişiy yok üzüldüm adına o kadar vekit geçiriyosun bişiyler yapıyosun biri geliyo hepsi gümbürt neyse geçmiş olsun
  • Nasıl oluyor bende şaşıyorum ya off nasıl nasıl nasıl İnşallah bizim charlarımızda hacklenmez
  • eğer internet cafede girdiysen girdiğin bilgisayara keyloger yüklemişlerdir benim ark ıda oyle hacklediler mümkünse en güzenli cafeye git
  • doğru gittiğin kafe yi iyi seçmelisin, eğer oynadığın oyuna önem veriyorsan kaybetmek istemiyorsan bir takım şeyleri. imkanın varsa kafeden oynamamanı tavsiye ederim. en azından levelinle oynamamışlar anladığım kadarıyla bağlı olduğun bir guild falan varsa yardımcı olurlar yine kendini toplayabilirsin. yılmamalısın. çarın elinde en azından hemen yeni şifre belirle oyuna kaldığın yerden devam et ve kesinlikle ama kesinlikle oynadığın kafelere yada evden oynuyosan spyware programlara dikkat etmelisin. adaware isimli program bence son derece kullanışlı bu konuda tavsiye ederim.
  • Dostum resimlere bile keylogger koyuyolar.O yüzden dikkat etmek lazım.Geçmiş olsun:(
  • Yaa kaç kere sölücem.Lütfen forumları ii okuyun Exchange den item werirken adam başlattan çalıştıra gelior sonra dmc yapıp Ip ni buluor sonra sifreyi falan buluo sonrada Soyuor.Bunu kaç kere anlattım.Tanımadığın birine sende böle item wermisindir oda hacklemistir.Mesela ben birisiyle Exchangeden değiştirmiom yere atıom.Grecee deki charım iste bunun yüzünden hacklendi.Bizim guildeki bi arkadasın charıy la girdik beraber. Baktım benim char oyunda.Hemen sordum sen kimsin die.Bana dediki (akıllı olursun bidaha Exchangeden benle itemi takas etmessin!) dedi.Bende bastım küfürü 21 tane elixir 50+ return +4 glawie ...... gitti bunlar tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olur
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım öncelikle geçmiş olsun we artık bu oyununda yawaş yawaş knight a benziyo hackler hileler... aga 5k pilislerama nedense hep türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda
    bu olaylar daha çok yaşanıyor.....
  • geçmiş olsun arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.