Şimdi Ara

nasıl para kasabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 lvl hunter ım var. skill açmaya falan anca yetiyor param. bazı skilleri açtıramıyorum bile.
    nasıl para kasabilirim? tskkurler

• dungeon var senin lvl için oralara dewamlı git ne düserse yerden al dungeon bittikten sonra gereksiz ne varsa sat
  • Mining yap direk ore olarak sat hem JW'nin (Prospecting var) hemde Blacksmithing ve Engineering'in işine yarıyor ama stack olarak 20 şer 20 şer sat.20'ye tamamlamak için bankana koyarsın bende 30 LvL Rogue var 170G var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_paso_24 -- 29 Mart 2008; 15:08:10 >
  • bunları uygula dediklerini warsongdan takını warsongdan swordunu warsongdan yayını karşıla
    sen huntersin ben hunteri ok parası için açmıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 29 Mart 2008; 15:11:58 >
  • bak simdi hem diger arkadasların dedıklerını yap,hemde benim sana soyleyeceklerimi (basit gibi gozukuyor ama cok kullanıslı)

Westfall a gidiyorsun,oradan DM(Deadmines)ın oldugu kasabaya gidiyorsun Moonbrook yani,Kasabaay gir,dümdüz git,ilerde sağda 2 katlı bir ev olcak,o eve gir ama içerde millet war tabi üst kata çık,bi vendor var.Böle dandik itemler satıyor leather falan.Al onları,SW e git AH a, orda koy 1 er gold dan teker teker sonra gor bakalım Fİyatlarla oynarsın talebe gore

• Minig + herb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.