Dun aksam ilk kez gow1 ile basladim oynamaya bir saat oynadiktan sonra kapattim makineyi ve sonra actigimda tekrar ne gorum, save felan bisey yok! Tekrar bastan basla oyuna, sonra oyun icinde save yapim cikim dedim onuda goremedim menu de... Ne istir bu yaa? Daha once oynamis bir arkadasa sordugumda oyun icinde noktalar var save yapabilecegin dedi, fakat bu oyunun kendisi nasil olurda checkpoint gecince auto save yapmaz??? Ben mi atliyorum bir seyler?
auto save yok belirli bölgelerde parlak bir ışık var oraya geldiğinde save yapacaksın
oyun içinde ilerlerken sarı yerler ver (ısıkla aydınlanmıs) onların uzerine geleceksin Tam harılamıyorum ama R1 - R2 - L1 - L2 tuslarından birine basarsan sana save etmeni soyler.
Tesekkurler cevaplar icin, bundan sonra oynarken daha dikkatli bakarim nerede bu save yapilan yerler diye. Onumuzdeki bir hafta aksamlari Gow1 ve Gow2 ye ayiriyorum, buyuk ekran tv ve 5.1 ses sistemi ile evde yanliz kalmayi firsat bilip GOW dunyasina ciddi bir giris yapacagim. Umarim keyifli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazit82 Umarim keyifli olur.
sakin ol. keyfin babasına hazır ol
sakin olmak mumkun mu yaa, kime sorsam mukemmel diyor bu oyun icin yiyecek (6 paket patetes cipsi, 3 paket misir) ve icecek (12 adet kutu kola) depoladim, 2 paket de sigara yedekledim...sabaha kadar God moduna girerim herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazit82
sakin olmak mumkun mu yaa, kime sorsam mukemmel diyor bu oyun icin yiyecek (6 paket patetes cipsi, 3 paket misir) ve icecek (12 adet kutu kola) depoladim, 2 paket de sigara yedekledim...sabaha kadar God moduna girerim herhalde
evet sırf bu oyun için ps3 aldım her zorluk derecesinde tekrar tekrar bitirdim şu anda chaos mode da oynuyorum , utanmasa mooblar bile tek atacak
oyunda belırlenen yerler var oralara geleceksın kafana gore save yapamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazit82
aga keske kolayı lıtrelık alaydın bole cok zarara grmssın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme