bende merak ediorm bi server a nasil cod2 kurup yayinlayabilecegimizi bayadir acmayi pilanliorm ama forumlarda pek bi bilgi yok bu konuda yada tam detaylı arastirmadim
herkez merak ediyor ama bende geniş çaplı bir bilgiye rastlayamadım sanırım bu konuda bilgimiz azz
ooo beyler elinizde 1-2 mb internetle servermi kuracaksınız ? 4-5 kişi oynarsınız ancak. Çok merak ediyorsanız anlatayım resimli ama değermiki
Kendi bilgisayarınızdan açacaksanız en fazla 2-3 kişi oynarsınız. Önce modemden 28960. portu açmalısınız. Sonra Cod2'nin sunucu "ilacını" vermelisiniz Oyunu kurarken de internet seçeneğini seçmelisiniz. Sonra oyunun kurulduğu bilgisayarın ip numarasına bağlanmalısınız.
Vps e kurmayı dusunuormda ben mrk ettm tam detaylı bılgı yok biliorm dienlerde anlatmam diip gecistirio.
Kardesim o kadar server var girin oynayın bu ne serevr kurma hevesi.kurupta ne yapcan millete kufr edip oyundanmı atcanız yani maksat ustunluk bende olsun diemi serevr kuruyonuz hem ole basit bişey olsa herkes kurar bilenler dogru soluyo nalatmaya degmez yani gerek yok siz işnize bakın
yav cod2 serverı için mssql gerekmiosa ben açarım alla alla sql gerekmiomu
quote:
Orjinalden alıntı: yolge<er
Kardesim o kadar server var girin oynayın bu ne serevr kurma hevesi.kurupta ne yapcan millete kufr edip oyundanmı atcanız yani maksat ustunluk bende olsun diemi serevr kuruyonuz hem ole basit bişey olsa herkes kurar bilenler dogru soluyo nalatmaya degmez yani gerek yok siz işnize bakın
Fikrine saygı duyuyorm ama Katılmıyorm. Ben cln i dh icin kurucaktm sonucda dm pt si vs yapmak ıcındı server istememin nedeni. Zaten cod u bıraktm artk gerek kalmadi server kurma vs. islere ama genede fikrimin olmasini isterim cod server kurma hakkında. Milletden ustun olma derdimz diil.Biz mukemmel diiliz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme