Şimdi Ara

NASIL UYGUN KASA TOPLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi 2015 Haziranda kasa toplamak istiyorum fakat pc parçaları hakkında yeterli bilgim yok 2300 tl bütçem var kasa için en fazla sizce nasıl bir kasa toplayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim Gönül ister ki FarCry 4 ü Very High açsın ama Bana High hatta medium bile yeter Şimdiden Teşekkür Ederim :D

Bu Arada Elimde Monütör ve Boş Kasa Var 700 watt güç kaynağı var aslında benim isteğim Ram,Ekran Kartı Ve İşelmciyi değiştirmek ama nasıl uygun görürseniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrylbrk54 -- 3 Şubat 2015; 10:44:28 >

• 2300 liraya ultra acicak sistem kurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skrylbrk54 S kullanıcısına yanıt
    Hazirana kadar ortalık karışır. Bu arada çoğu oyunu ultrada açıcak sistem kurulabilir fakat yaza doğru dolar ne olur onada bakmak lazım
  • Güç kaynağının 12V kanalından kaç watt verdiğini yazarsan güzel olur ve kasanın VGA boşluğunu da bir zahmet ölç yoksa ekran kartı sığmayabilir ama şimdilik böyle bir alternatif olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cray-Z -- 3 Şubat 2015; 10:36:04 >
  • Hocam Vga girişi Falan Beni Aşar ama kasanın Resmi ve Özellikleri bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: skrylbrk54

Hocam Vga girişi Falan Beni Aşar ama kasanın Resmi ve Özellikleri bu

Hocam vga girişi değil vga boşluğu kasanın yan tarafını açıp cetvel veya başka bir şeyle ölçeceksin

Edit: Kasanın model numarasını da atarsan memnun olurum

• Dolar yaza kadar yukselir

• Hocam Evde Cetvel Dahil Hiçbir Ölçü Aleti Bulamadım :) En Son Kasanın Resmini Çektim Aşağı Yukarı Çıkartırsın Ne olduğunu Kusura Bakma gerçekten Bu Arada Dolar 2.50 olmuş bu nedir arkadaş :) Biz Şuana Göre Hesaplıyalım Daha Sonra 100 yada 200 lira gibi Bir esneme payı olur :)
  • quote:

Hocam Evde Cetvel Dahil Hiçbir Ölçü Aleti Bulamadım :) En Son Kasanın Resmini Çektim Aşağı Yukarı Çıkartırsın Ne olduğunu Kusura Bakma gerçekten Bu Arada Dolar 2.50 olmuş bu nedir arkadaş :) Biz Şuana Göre Hesaplıyalım Daha Sonra 100 yada 200 lira gibi Bir esneme payı olur :)

Kasa buradan bakınca küçük gibi gözüktü madem ölçemedin kasanın model numarası nedir?

• Hocam Model Numarasını Göremedim ama Arka KısmındaİNPUT230VAC50Hz 3A Yazıyor ve 89x380035 398 , 90plb22av729-f3c2 yazıyor Hocam olmadı Sen Uygun boş bir kasa söyle onu alıyım :) çok söversin bu gidişle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrylbrk54 -- 3 Şubat 2015; 11:11:51 >
  • quote:

Hocam Model Numarasını Göremedim ama Arka KısmındaİNPUT230VAC50Hz 3A Yazıyor ve 89x380035 398 , 90plb22av729-f3c2 yazıyor Hocam olmadı Sen Uygun boş bir kasa söyle onu alıyım :) çok söversin bu gidişle :)

Sorun değil dostum akşama sana uygun bir şeyler öneririm akşama beni etiketle de haberim olsun
  • Yaza kadar ne olacağı belli olmaz o yüzden şimdiden tavsiyede bulunmak yanlış olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.