Şimdi Ara

Nasıl Zengin Olunur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer formulunu bilseydik bizde şuan çok zengin olurduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

işin içine girmeyenin bir de bu iddialı lafları yokmudur...

Salla geç bunları usta..

Ne mezunusunuz?

Ben Ekonometri okuyorumda.. Benim işim bu bahsi geçen konular genel olarak. Merak ettim paylaşımlarınızı?

Hele bi oku, bitir, borsaya atıl, 10-15 sene boyunca geçimini borsadan sağla daha sonra konuşuruz bunları.. Ben borsa uzmanı falan değilim ama annem sağolsun az çok anlıyorum şu borsadan

iyide sana ne oluyor?.. Piyangodanmı çıktın? evolution100'e sormuştum ben...

• quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

quote:

quote:

quote:

quote:

bizimki 30 tane dolandırıcının elinde

Bu kanıya nerden vardın?

bu kanıya bir zamanlar banker castelli diye bir adam vardı has dolandırıcı o adamla yapılan bir röportaj sonucu castellinin borsa 30 kişinin elinde bir kısmınıda iyi tanırım ben oynamıyorum zavallı vatandaş oynuyor ve bu dolandırıcılara parasını kaptırıyor lafı üzerine vardım

ben nededim ki şimdi deprem olunca bizimkinden başka düşen dünya borsası yok dedim yalansa söyle ,birde castelliden duyduğum yorumu yazdım castelli dediğim adam bir dönem bankalarda aynı sermayeyi elde etmiş bir kişidir ve benim için dedikleri tecrübesi ile doğrudur(bence) görüşüme katılmazsın ama iddialı bir laf değil bunlar beni bağlar sadece tabi ikinci kısmı deprem olayı tam bir trajedidir

30 tane dolandırıcı dediğin her borsada var..deprem dediğin 15 milyar dolarlık reel kaybın yaşandıgı 99 depremiyse 94 teki sanfranc,isco deprem,inde sonra ftse100 endeks,ine bakmanı öneririm...sonuçta borsa şirketlrin hisselerini halka sundukları yerdir ve hisselerin sermaye yapılarını nakitlerden binalardan halkın alım gücüyle direk alakası oldugundan oluştugunu hatırlatırım sana..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salla geç bunları usta..

Ne mezunusunuz?

Ben Ekonometri okuyorumda.. Benim işim bu bahsi geçen konular genel olarak. Merak ettim paylaşımlarınızı?

Hele bi oku, bitir, borsaya atıl, 10-15 sene boyunca geçimini borsadan sağla daha sonra konuşuruz bunları.. Ben borsa uzmanı falan değilim ama annem sağolsun az çok anlıyorum şu borsadan

iyide sana ne oluyor?.. Piyangodanmı çıktın? evolution100'e sormuştum ben...

"ekonometri okuyorum" diyerek böbürlenince cevap veremeden geçemedim

• az yiycen çorbaya normalde attığının 3/1 i kadar yağa atıcaksın sürekli makarna çorba vs yiyip artırcaksın füzulu harcama yapma bol çalış neti kapat pcyi sat hep çalış tam çalış çayı şekersiz iç artır sık dişini yeme içme uyuma yaşama çift iş yap..yada mükemmel bir şeyler bulup patentini al..yada nasıl zengin olurum diye düşünmeye devam et belki bir gün yolda 5 milyon dolar bulursun
  • bizim mahallede insanların hoşuna gidecek bana para getirecek ne yapabılırım acaba ??
  • quote:

"ekonometri okuyorum" diyerek böbürlenince cevap veremeden geçemedim

Böbürlenmek?..

Kesinlikle böyle bir amacım yoktu. Sadece ekonometri okuduğumu yani bu gibi konulara yakın olduğumu belirtmek istedim. Fikir paylaşımımız açısından kolaylık sağlar diye düşündüm.

Keza ekonometri okumak böbürlenilecek birşey değil... Bu her bölüm için geçerli bence.

• ben nededim ki şimdi deprem olunca bizimkinden başka düşen dünya borsası yok dedim yalansa söyle ,birde castelliden duyduğum yorumu yazdım castelli dediğim adam bir dönem bankalarda aynı sermayeyi elde etmiş bir kişidir ve benim için dedikleri tecrübesi ile doğrudur(bence) görüşüme katılmazsın ama iddialı bir laf değil bunlar beni bağlar sadece tabi ikinci kısmı deprem olayı tam bir trajedidir

30 tane dolandırıcı dediğin dünyanın her borsasında var...alım zamanı fiyat yukseltmek için tekelden alım yapan sermaye grupları varsa sen bu sermaye gruplarıyle beraber hareket edebiliyorsan...sıcak parayla birlikte alım ve satım yapabiliyorsan bu tamamıyle senin kabiliyetine hissiyatına ileriyi görme gucune baglıdır.....
    ayrıca deprem dediğin 15 milyar dolarlık reel kaybın yaşandgı 99 depremiyse 94 teki sanfrancisco depremini hatırlatayım sana bizim kadar uzun sürmese de koskoca trilyon dolarlık us ftse nasdaq 100 endeksinin kısa vadedeki düşüşünü tüm finans dünyası tartışmıştır her yönüyle....sonuçta borsa,şirket hisselerinden oluşuyor ve elbetteki bu hisseler,in fiyatı alım gucune baglı olarak arz-talep dengesi dogrulştusunda değişecek ve şirketlerin sermaye yapıları krizlere göre (enflasyona baglı olarak)reel deger kaybına ugrayacak...

• yaş kaç eğer şu an işin varsa işini sev. yoksa istediğin mesleğe tutkuyla sarıl. işini sevmeyen başşaramaz seven başarır ve ödülünü alır. kendini geliştir yeniliklere açık ol. geçmişini ve çevreni unutma onlar sana ders verir. geleceği düşün yatırım yap sermayenin hepsiyle bi işe girme. kendine aşırı güvenme ama karamsar olma. tarih yazmaya kalkma tarih seni yazabilir. herşey vakti ile.
  • alın terı ıle calısarak
  • 99 depremini kast etmedim şu hani ara sıra olan ufak artçılar varya onlar senin o her yerde var dediğin bizdeki çoğunluk
  • quote:

99 depremini kast etmedim şu hani ara sıra olan ufak artçılar varya onlar senin o her yerde var dediğin bizdeki çoğunluk

sonuçta burası tr... elbetteki şirketlerin hisseleri amerikadaki gibi bir general motors gibi 15-20 yıl boyunca uzun vade yapılacak kadar istikrarlı kazandırmıyor ama kısa vade kazanılabilir kurallar uygulandıktan sonra...
  • quote:

quote:

99 depremini kast etmedim şu hani ara sıra olan ufak artçılar varya onlar senin o her yerde var dediğin bizdeki çoğunluk

sonuçta burası tr... elbetteki şirketlerin hisseleri amerikadaki gibi bir general motors gibi 15-20 yıl boyunca uzun vade yapılacak kadar istikrarlı kazandırmıyor ama kısa vade kazanılabilir kurallar uygulandıktan sonra...

buradan şu sonuca varabiliriz anlamayan insanların batması kaçınılmazdır

• quote:

quote:

quote:

buradan şu sonuca varabiliriz anlamayan insanların batması kaçınılmazdır

hayır o sonuca da varaamzsın...şanslı olan kazanabilir

• -Zengin olmak şöyle şeyleri gerektirir.

-Öğrenciyken bile arkadaşlarının ödevlerini yapıp para kazanmak.
    -Tasarruflu olmak
    -Kendi bütçeni tutmak
    -Doğru yatırımlar yapmak(Eğer para kazandıracaksa 1 kereye mahsus 1 milyar verip pc toplamak akıllıcadır)
    -Riski göze almak.
    -Çalışmaktan kaçmamak.
    -Kapasiteyi sürekli arttırmak
    -Yeni fikirler oluşturmak
    -Fikirleri hayata geçirmek

Aklıma gelenler bunlar. Sizinde düşünceleriniz varsa paylaşın.

Dipçik: İşletme okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 2 Nisan 2008; 21:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

-Zengin olmak şöyle şeyleri gerektirir.

-Tasarruflu olmak
    -Kendi bütçeni tutmak
    -Doğru yatırımlar yapmak(Eğer para kazandıracaksa 1 kereye mahsus 1 milyar verip pc toplamak akıllıcadır)
    -Riski göze almak.
    -Çalışmaktan kaçmamak.

dipçik..ne dipçiği kırmalı dipçiği mi

• Kadın olcaksın yaslı zenqin bi moruk bulcaksın.Ölünce paralara koncaksın
    erk3k isen naHsıl olcaksın merak ettim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

-Zengin olmak şöyle şeyleri gerektirir.

-Tasarruflu olmak
    -Kendi bütçeni tutmak
    -Riski göze almak.
    -Çalışmaktan kaçmamak.

dipçik..ne dipçiği kırmalı dipçiği mi

Dipnot un amcaoğlu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.