arkadaşlar merhabalar uzun zaman sonra alıcam artık bilgisayarımı bu sistem sizce nasıldır yada şu şu gereksiz şunlarla değiştir diyebilceğiniz bişey var mı ve buna daha monitör ekliycem tavsiyeniz olursa memnun olurum iyi günler...
Kasayla gelen güç kaynağı sistemi riske atabilir. Daha kaliteli güç kaynağı içeren kasalara yönelin. Bellekleri tek kanal 8GB yerine 2x4GB alın. Yoksa performans kaybınız olur. Anakart ile kasadaki ön panel usb3.0 girişlerini kullanamazsınız. 280 alabilmek için diğer parçaları zorlamak yerine daha dengeli bir sistem toplamanızı öneririm. Bence bütçenizi belirtin ve forumdaki sayılı tecrübeli arkadaşlara sistemi toplatın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Tahtabacak1905
arkadaşlar merhabalar uzun zaman sonra alıcam artık bilgisayarımı bu sistem sizce nasıldır yada şu şu gereksiz şunlarla değiştir diyebilceğiniz bişey var mı ve buna daha monitör ekliycem tavsiyeniz olursa memnun olurum iyi günler...
Daha yeni, ileriye dönük, daha güçlü ve uzun süre dayanacak bir sistem istemez misin ?
yani aslında doğru haklısınız yardımcı olabilirseniz sevinirim benim bütçem en fazla 2000 çünkü daha monitör felan alıcam bi kaç da alacağım ekipman var aslında demek istediğim hani 1500e şunu al misal senin işini çok rahat görür gerek yok daha fazlasına denilcek bir sistem var mı acaba ben zaten oyun amaçlı alıcam oynadığım oyunlarda Lol Cs go ama daha üst düzey oyunlar da oynamak istiyorum fazla uzun oldu galiba anlamışsınızdır inşallah :)
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
güzel hoşta dediğim gibi bütçeyi aşıyor ve alınacak bir monitör var daha :)
Dr. Isaacs
kullanıcısına yanıt
bellek tamam da kasa biraz fazlaya kaçıcak gibi :)