Şimdi Ara

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: EsBeR.eS

Kız olsan ve Şahin K ile bir adada kalsan yine de bakmaz sana.

Öyle birşey olmaz bence her türlü.

Eğer o adada çuval veya poşet falan bulursa dediğin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

Evet ben çok yakışıklıyım arkadaşlar bi' program söyledi, böyle resimlerimi süper adamların kafalarına montaj yapıyorum kızlar beni daha yakışıklı buluyor böyle montajlayınca.

Shield activated..

• Umraniye sapigi gibisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

Evet ben çok yakışıklıyım arkadaşlar bi' program söyledi, böyle resimlerimi süper adamların kafalarına montaj yapıyorum kızlar beni daha yakışıklı buluyor böyle montajlayınca.

• quote:

NASILIM BEYLER [SS]'Lİ

Közünde çıban çıkmış yeğen
  • GÜLDÜRDÜN LAN ANTEN
  • fake
  • nasılım diye konu açanların yaşadığı psikolojik sorunlarla yaşadığı gerçektir
    Bu gereksinim; toplumsal ihtiyaçların doğurmuş olduğu ve yine o toplum tarafından onaylanma arzusunu içeren bir kavramdır.Kendini gerçekleştirme ihtiyaçları: Kişinin amacını gerçekleştirmesi ve potansiyelini ortaya çıkarması, kişisel tatmin, kişisel başarı, bilimsel buluşlar
    Birey, bir kategorideki ihtiyaçları tam olarak gideremeden bir üst düzeydeki ihtiyaç kategorisine, dolayısıyla kişilik gelişme düzeyine erişemez.
    Kabul görme; toplumsal bir sorundur. Çünkü toplum, insanı etkileyen gerçek ilişkiler bütünüdür. Yazılı ve sözlü birçok kuralı barındırır. Kabul görme sorunu ise, sözlü olan kuralların ihlalinden, nonconformist ve anti sosyal davranış sergileyen kişilerin dışlanmasından kaynaklanır. Kişinin süper egosunun tatminkârlık derecesini belirler.Kabul görme gereksinimi; kişiler farkında olmasa da çoklu kişilik bölünmelerine sebep olmaktadır. O an ihtiyaç duyulan çevre hangisiyse; onun kurallarına göre şekillenmek ve her ne olursa olsun kendisini kabul ettirme zorunluluğundadır. Söz konusu olan şekillenme ise aynı zaman diliminde birçok çevrede gerçekleşmek zorundadır. İş hayatında, aile içinde, arkadaş ortamlarında, karşı cinsle olan ilişkide, varsa çocuğunun çevresinde; farklı kurallara mensup farklı kabul görme gereksinimlerine uyum sağlamaktadır. Kişi hiçbir zaman özerk davranış biçimine sahip olamamaktadır.
    Kabul görme gereksinimi, gereksizdir; kişisel çatışmalara ve kitlesel sorunlara sebebiyet vermektedir.bu da psikolojik sorunlara yol açmaktadır

• 5. Resim ne oyle ya. Gulmekten oldum. Gozun teki yukarda teki assagida.
  • Aile filminde oynasan korku filmine çevirirsin baban insanlık tarihinde büyük bi yara açmış hayattan soğudum yaşama sevincimi yitirdim her gece senin tipini düşünüp tanrıya şükredicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 17 Nisan 2011; 14:00:19 >
  • Yolda kazara sana arabayla çarpsam , öldüğünden emin olmak için üzerinden birkaç defa daha geçerim.
  • Photoshop'un güzel.CS Kaç ?
  • inek görse sütten kesilir
    imam görse din degistirir
    michael jackson görse tekrar kararır....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.