Citi resmen cenabetsin dopamine konuyu tek açsa çoktan 3-4 sayfa olmuştu işin içine sen gelince zorla 2 olacak
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Arkadaşlar sağdaki ben oluyorum, yanımdaki 15 yaşındaki çocuk da dopamine Onu bırakalım da ben sizce nasılım sarımsak sağ soğan sol terk
cok sıcak sudamı yıkanıyorsun çitizen. bu arada bizim amca oğluna benziyosun len. onu sevmezdim senide sevmem ama meslektaşız napalım şu an mesleğimden utandım
quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: Alonso... Sağdaki Dopamine de soldaki kim citizen mi anlamadim soldaki citizen sağdaki dopamine ayrıca resimler orjin alem bakar neo akar bunlarda benden gelsin zion haber ajansı sunar dopamine banlı olduğu halde forumu rahat bırakmıyor resimde ps yok ama kalitelisini nerden buldun sen?
quote:Orijinalden alıntı: ylpc quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: Alonso... Sağdaki Dopamine de soldaki kim citizen mi anlamadim soldaki citizen sağdaki dopamine ayrıca resimler orjin alem bakar neo akar bunlarda benden gelsin zion haber ajansı sunar dopamine banlı olduğu halde forumu rahat bırakmıyor resimde ps yok ama kalitelisini nerden buldun sen? "O'nun gücü bu diyarları aşar."