Şimdi Ara

Nasılsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl gidiyor arkadaşlar? bu sene büyük bir çoğunluk yerleşti, ne yaptınız üniye alışabildiniz mi? bir de benim gibi ea mezuna kalanlar var tabi. Neler yapıyorsunuz arkadaşlar, tyt de en azından ön çalışmayı kaç ay götüreceksiniz, netleriniz ne durumda ve keyfiniz ne alemde?

• Çok ateşliyim

edit:test verdim dua et negatif çıkayım

• Panik Ataklarla yalnızlığın dibinde 3. Mezun dönemini yaşıyorum.

TYT MAT: EyüpB+3d, Köklü sayılar dahil temizledim.

Geo: Kenan+Bs, Üçgenler bitti.

Tr: Dilbilgisine hiç girmedim, gerisi bitmek üzere.

Kasımın sonuna kadar tyt+geo, Aralık-Ocak ayt mat. Şubat full deneme. Sonra basıp köye gidicem. İyi olursam belki biraz biyo kasarım. Olmazsam da sıkıntı yok.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt

Dikkat edin hocam. Kısa zaman önce ailecek geçirdik biz de hatta dönüşümlü hastane de bile yattık. Daha yeni yeni tat ve koku alma eski haline dönüyor. Üç haftam çöp oldu. Eğer pozitif çıkarsa boğazınızdan düşmeyin, ailenizden olabildiğince izole kalmaya bakın. Umarım negatif çıkar da bu durumlara düşmezsin. Ha bu arada aklınızda bulunsun, e-nabız'a test sonucu daha önce düşüyor, ziyaretlerim kısmından detaylara inince çıkıyor.

• K4R1P kullanıcısına yanıt

Mezun psikolojisinin ne kadar iğrenç olduğunu bu yıl anladım. Sizin 3. seneniz durumuzu az çok tahmin edebiliyorum... 12. Sınıf da heves ile masaya oturup her boş anımı bir uğraşla doldururken bu sene hiçbir şey yapmak istemiyorum. Artık masanın başına heves değil zorunluluk oturtuyor. İki gündür bir tempo tuttum bakalım, böyle devam ederse güzel olacak. Dil bilgisini de sıkıştırmaya çalışın ihmal etmeyin, bilirsiniz sonra ayak bağı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 1 Ekim 2021; 0:33:14 >
  • umutdarici kullanıcısına yanıt

Sağ ol üstat, en fazla kışın biraz canın sıkılır bahar aylarıyla beraber toparlarsın. Zaten kendini bir tempoya sokunca gerisi akıp gidiyor bir bakmışsın haziran ayında sınav bekliyorsun.

• Umut hocam ziyaretlerde detaylara bastım ama çıkmıyor ben daha önce de test olmuştum o bile gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre34

Umut hocam ziyaretlerde detaylara bastım ama çıkmıyor ben daha önce de test olmuştum o bile gözükmüyor

Belki nüfusdan dolayıdır, biz 75 bin nüfuslu ilçede test yaptırdık testten 6-8 ile saat arasında hepimizin değerleri sisteme düşmüştü

• K4R1P kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam. Ocaktan sonrası çorap söküğü zaten, o telaşla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun

• Kötüyüm.Şuan yalnız hissediyorum bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.