Şimdi Ara

Nasus icin yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nasus icin ruz dizmeye basladim tabi daha bitmedi. Cdr run ile daha etkili oluyor. Earlysi cok zayif karsida range sahibi herolar varsa ozellikle. Gecen oynuyordum adam karsima zhao almis ben ne yapayim bir yapisiyor bana 3 levelde hemen öluyorum kacista olmuyor. Bu bir sikinti runlerle falan belki bir nebze ayarlanabilir. Ikinci sikinti ise tfler. Lanede stack kasmaya calismaktan tflere giremiyorum girsem bile yeteri kadar tank olamadigim icin sanirim bilmiyorum öluyorum. Vayne falan varsa zaten yakalayamiyorsun. Stack kasmaya calisirken takimim cildiriyor resmen 4v5 oynuyoruz diye. Tek yararim lane ittirmek oluyor stack kasmisken rahat kule alabiliyorum ama o zamanda 2-3 kisi bana geliyor ordada hepsinin canini azaltip öluyorum. Nasusa kill ver stack verme gibi bir soylem var. Ben lanede iyi stack kasiyorum ama earlysi zayif olunca en kotu gank yiyip karsiya 1-2 kill veriyorum. Buda ben laneden ne kadar stack kasip iyi ciksamda karsida adamda erkenden aldigi killer ile takimi opuyor. yardim lazim ey nasus prolari

@mobil imla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasus ile tamamen tank gideceksin eğer karşına xin gibi bir karakter gelirse W fulleyeceksin işin çok daha kolay olur. Farm üzerine oynamalısın uzakta duracaksın canı azalan oldu mu gidip q vurup çıkacaksın zaten bir süre sonra tanklaşıyorsun ve Q vurman başına 150-200 can geliyor sana pasiften. Direkt trinity force çıkarsan bir faydasını görmezsin karakterin. Stack yapacağım diye takım savaşlarına gitmemen de olmaz teleport al sen stack kas ara sıra bota tp at drake için tp at savaşa tp at yani yürüye yürüye gitme
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Sagol oncelikle. Karsima gelen rakibe gore genelde donmus yurek basliyorum hem cdr hem tank olma acisindan ama iste oyun icinde sikinti cekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasus suan hic uygun degil . Lane de pataklaması cok kolay
  • Nasus oynarken stack kaçırmamaya bak, farmı normal kaçırsan bile q açınca sakın kaçırma. Öncelikle rakiple fazla uğraşma sen farmına bak, bırak rakip üzerine gelsin. Jungle gelene kadar bekle gelince girersin. Sürekli böyle yap fazla ittirme, wardı eksik etme. Sana stack kastırmamak için çok gank gelirler, o yüzden dikkatli olmalısın. Büyüleri hayalet ve ışınlan al daha iyi oluyor. Kovalarken veya kaçarken işe yarıyor.
    Build olarak tank çıkmalısın yoksa işe yaramaz o uğraştığın stacklar. Adc ve apc ye yapışırsan takımını çok rahat taşırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.