Şimdi Ara

NAT problemi, FIFA ve XBOX geneli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XBOX One ım, 8mbit superonline adslim ve Airties Air5450v3 modemim var. Fifa 15'te 100 kez online maç yapmaya çalışsam 2 seferinde yapabiliyorum. Geri kalanında, sizin NAT'ınız MODERATE diyor...

Neler denedim ve işe yaramadı:
    - Modem'in MTUsunu kurcalamayı denedim (önemli noktalara dikkat ederek)
    - Airties modemin DMZ ayarını statik ipli XBOX'a yönlendirdim.
    - Port Yönlendirme açtım ve 80,3074,53,88,500,3544,4500 portlarını ekledim.
    - Static ip adres verdim.
    - DNS ayarını değiştirdim, Hem Google hem OpenDNS denedim.
    - Firewall'u komple kapattım.
    - Hem kablolu hem kablosuz denedim. (Kablolu ve kablosuz için ayrı ayrı port yönlendirme kısımlarını tekrar güncelleyerek denedim)

Daha ne yapayım :|

• TORRO T kullanıcısına yanıt
    Son 2 önerim var hocam farklı bir modem ile deneyiniz yine olmaz ise Xbox Türkiye desteği ile görüşebilirsiniz.

Umarım kısa sürede sorununuz çözülür, ben nat type moderate oynuyorum 1 aydır pek sıkıntı olmadı niyeyse nazar değmesin
  • Tek değilsin
  • Bir zamanlar airties modemlerde sorunlar olduğunu okumuştum airties modemim vardi xbox 360 ile kullaniyordum xbox live bağlanma sorunları oluyordu port acmama rağmen simdi zyxel midemim var ayni konsolla kullaniyorum port falan da açmadım sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şekilde nat'ı open yapmanız lazım, bende de aynı sorun vardı portları açtım şu ande open ve rakip bulmakta sorun çıkmıyor. Sadece halo mcc de rakip bulmuyor ki o oyunda sorun var güncelleme gelicek doğru dürüst kimse oynayamıyor.

Konsola manuel ip girdiniz mi? O portları açınca nat open olması lazım , bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.