Bildirim
NATA VEGA LUNAPARK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nere burası ? kışın lunapark çalışıyomu maşallah
şimdi baktımda ikeanın yanındaki inşaat vardı ora sanırım. açılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 23 Ocak 2012; 10:19:58 > -
Roller coaster nasıl açılmışmı en son gittiğimde açılmamıştı... -
arkadaşlar herşey açılmış evet ikea nın yanındaki bina içinde kış olsa bile içerisi sıcak çalışır -
ee bişey yazan yok mu bea xd =) -
ee bişey yazan yok mu bea xd =) -
birşey yazın bea -
Korku treni acayip demişşisinde nasıl acayip türkiye standartlarının üzendemi... -
Korku tüneli 5 para etmez. Tam olarak hazır degil daha gelişecekmiş. Ben korkmadım. Yalnız girmenizi tavsiye ederim. 2 kişi olursa komik oluyor. Ben olsam diye başlıyan çok cümle kuruyorsunuz.
Bombastikte firsat vardı. 18 Tl lik krediyi 9,9 a veriyolar bu arada. -
benim kuzenim ve dayım girmiş onlar çok korkmuşlar korkunç diorlar bende hiç girmedim -
Bende girdim tünele tavsiye ederim efekler kaliteli özellikle ışık oyunlarıyla gerçekci ve başarılı olmuş gençlik parkındaki gibi değil roller coasterıda tavsiye ederim... -
Arkadaşlar, fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mesela korku tüneli giriş ücreti ya da Roller Coaster ücreti ne kadar?
Şehirfırsatı'ndan 9,90 TL'ye Akvaryum giriş bileti + 10 TL'lik lunapark bileti + McDonalds'tan Sundae dondurma aldım. Sormak istediğim, bu 10 TL ile ne yapılabilir? Benim tahminim sadece bir korku tüneli 10 TL olacağı yönünde ama... -
yha korku tüneli mahvetti beni zifiri karanlıktı :D ve bizi durdurdular. 6 - 7 saniye sonra biz bağırıp trenden inmeye çalıştık falan öyle devam ettirdiler... çıkışta üzerimize atlayan zombiye for bide :ADFSAD ha birde arkadan gelip bağırıp bize dokunan ablayada selamlar olsun :D -
nerede burası fiyatları nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Mamak'Ta Nata vega adlı bir AVM'nin en üst katı lunapark şeklinde tasarlanmılş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X