Şimdi Ara

NATA VEGA LUNAPARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni NATA VEGA da ki lunaparkı gördünüz mü ben daha dün gittim ve muhteşem bir lunapark özellikle hız treni ve silahlı oyunlarda güzerldi korku treni acayip korkunçtu görmenizi tavsiye ederim

• nere burası ? kışın lunapark çalışıyomu maşallah

şimdi baktımda ikeanın yanındaki inşaat vardı ora sanırım. açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 23 Ocak 2012; 10:19:58 >
  • Roller coaster nasıl açılmışmı en son gittiğimde açılmamıştı...
  • arkadaşlar herşey açılmış evet ikea nın yanındaki bina içinde kış olsa bile içerisi sıcak çalışır
  • ee bişey yazan yok mu bea xd =)
  • ee bişey yazan yok mu bea xd =)
  • birşey yazın bea
  • Korku treni acayip demişşisinde nasıl acayip türkiye standartlarının üzendemi...
  • Korku tüneli 5 para etmez. Tam olarak hazır degil daha gelişecekmiş. Ben korkmadım. Yalnız girmenizi tavsiye ederim. 2 kişi olursa komik oluyor. Ben olsam diye başlıyan çok cümle kuruyorsunuz.
    Bombastikte firsat vardı. 18 Tl lik krediyi 9,9 a veriyolar bu arada.
  • benim kuzenim ve dayım girmiş onlar çok korkmuşlar korkunç diorlar bende hiç girmedim
  • Bende girdim tünele tavsiye ederim efekler kaliteli özellikle ışık oyunlarıyla gerçekci ve başarılı olmuş gençlik parkındaki gibi değil roller coasterıda tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar, fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Mesela korku tüneli giriş ücreti ya da Roller Coaster ücreti ne kadar?

Şehirfırsatı'ndan 9,90 TL'ye Akvaryum giriş bileti + 10 TL'lik lunapark bileti + McDonalds'tan Sundae dondurma aldım. Sormak istediğim, bu 10 TL ile ne yapılabilir? Benim tahminim sadece bir korku tüneli 10 TL olacağı yönünde ama...
  • yha korku tüneli mahvetti beni zifiri karanlıktı :D ve bizi durdurdular. 6 - 7 saniye sonra biz bağırıp trenden inmeye çalıştık falan öyle devam ettirdiler... çıkışta üzerimize atlayan zombiye for bide :ADFSAD ha birde arkadan gelip bağırıp bize dokunan ablayada selamlar olsun :D
  • AndroidDoktorum A kullanıcısına yanıt
    nerede burası fiyatları nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Mamak'Ta Nata vega adlı bir AVM'nin en üst katı lunapark şeklinde tasarlanmılş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.