Şimdi Ara

Natiol Transfer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Noldu arkadaşlar nts'ye kalktımı yoksa varmı hala bilgi verirseniz sevinirim.

• 1ay dan az zaman once yapmistim sorun yoktu.
  • Kalkmadı hala yapılabilir diye biliyorum.
  • Bende 2 hafta kadar önce PUS 'a baktığımda Bulamadım acaba ismimi Değişti bilmiyorum.
  • Şuan yok nerede nerden yaptın equ ?
  • Pustan NTS kağıdını aldım Siteden onaylattım bu kadar.1 aydan az bi zaman önce yapmıştım sonra kaldırmış olabilirler bilmiyorum.
  • Ben PUS'u açtığım zaman, Ocak ayı başında yapmış oldugum nation transfer işlemi yüzünden, hâlâ nation change : ready yazısını görüyorum. Transferi gerçekleştiren arkadaşlarda bu yazı hâlâ duruyor mu ?
  • Nts olayı bayagı karıstı onceden yapan bugda kalıyorduu sonra bı ara degısmemeler falan basladı.

sannırım smdi kapattıları bir süreliğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BharDhunLhee.Com.Tr

Noldu arkadaşlar nts'ye kalktımı yoksa varmı hala bilgi verirseniz sevinirim.

Tarih: 03.11.2010 Konu: Bugunku Bakim Calismasi

Merhaba Sovalyeler,

Bugun Turkiye saati ile 4.00-6.00 (sabah) arasinda haftalik bakim calismasi yapilacaktir. Herhangi bir patch yapilacak olmamasina ragmen, herseyin tasarladigimiz gibi gitmesi halinde Power Up Store’a asagidaki esyalar eklenecektir:

-Nation Transfer Scroll – Karakterinizin irkini degistirmenizi saglar.
    -Familiar Name Change Scroll – Oyun icindeki evcil hayvaninizin ismini degistirmenizi saglar.

Daha fazla bilgi edinmek icin lutfen Twitter sayfamizihttp://www.twitter.com/knightonline da takip ediniz.

-Knight Online Ekibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.