Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 National Geographic 40 - 1280x Mikroskop Satın Al 21 Ocak 2017 21:31 1 1 National Geographic 40 - 1280x Mikroskop Antalya yada İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz.Fiyat olarak 300 tl istiyorum.Merhaba,amazondan aldığım National Geographic 40 - 1280x Mikroskobu satıyorum.Hobi amaçlı ve başlangıç seviyesi için oldukça eğlenceli ve kullanlışlıdır.Bresser tarafından National Geographic için üretilmiş bir mikroskoptur.Akıllı telefonu tutturabileceğiniz bir aparatı mevcuttur.5 yıl bresser tarafından garantilidir.Ürünü açıp denemek için kullandım.Toplamda 1 saat kullanmadım,bir kaç örneğe bakabildim sadece.Kutusu içerisinde başlangıç için bir çok kullanışlı parça bulunmaktadır.Lameller üzerinde hücre incelemesi yapabileceğiniz örnekler mevcut,soğan zarı gibi.40X büyütmede pek başarılı sonuç alamadım sanırım benden kaynaklanıyor,netlik ayarı sayesinde hücre kümelerini çok net görebilirsiniz.Çok yakından ışık kaynağı biraz yetersiz kalıyor ama yinede başarılı sonuçlar aldım.Bunların dışında sorunuz varsa mesaj ile sorabilirsiniz,daha ayrıntılı resim gönderirim.Faturasını mail adresinize gönderiyorum.ÖZELLİKLERKombine olay ve iletilen ışık mikroskopuEsnekKapsamlı aksesuarlar ekipmanınızla anında başlatmanıza izin verirTESLİMAT KAPSAMImikroskop3 hedef (4x, 10x, 40x)2 göz mercek (10x, 16x)Barlow lens 2x5 kalıcı numune5 nesne slaytları4x örnek malzeme (maya, karides yumurta, deniz tuzu, sakız ortamı)Üreme göletiMikrokütleforsepspipetgüç kaynağıManuelSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msı z590 plus-asus rog strix b560-f 0 kullanılmamış Ek sıvı soğutma seti Corsair 2x8 2666 mh cl16 YAMAHA PSRF51