Şimdi Ara

NATRO DAN UZAK DURUN DERİM...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar hosting alacak arkadaşlara sesleniyorum özellikle NATRO dan uzak durun derım 7 ay oldu hostıng alalı 7 ayda 70 defa site server hatası veriyor ve site 3 ıle 5 dakıka arası server hatasından dolayı kılıtlenıyor.ve defalarca natroyu aramama ragmen sızın hostıng ın sunucusunda baska bır musterının yogunlugundan kaynaklı problem deyım gecıstırıyorlar sızı baska sunucuya alacagız dedıler ve 3 defa aldılar sorunlar devam edıyor sonra 1 tane daha hostıng paketı aldık ve baktık aynı sorunlar oradada devam etmeye basladım adamların mantarıtesı her telefonda sıze sunucu kıralıyalım dıye cevap verıyorlar sıtemıze gunde 10 veya 20 musterı gırıyor bunun ıcın sunucumu kıralamalıyım komık....!

baktık olacak gıbı degıl 2 sıtemızı aldık baska hostıng fırmasına aktardık ve suan 4 aydır kullanıyoruz 1 defa bıle kapanma olmadı.

kısacası hostıng paketı alacak işletmelere tavsıyem asla ama asla NATRO DAN URUN almasınlar.

• Merhaba 5 yıldır Natro müşterisiyim iki farklı hostingim mevcut toplamda 2 e-ticaret 3 tane kurumsal sitemiz var. Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bizim tek sorunumuz mail kotasının 250 mb olması onun dışında Natro ile çalışmaktan memnunuz.

Diğer sunucular yoğun bile olsa günde 100 kişi bile girse siteniz sıkıntı yaşamaz. Eğer dediğiniz gibi sıkıntı natro da olsa, bir sunucuda 250-300 site barınıyor. 3 sunucu değiştirseniz yaklaşık 800-900 adet sitenin aynı şekilde etkilenmesi gerekir. Böyle bir şey mümkün değil

Bence yazılımınızı kontrol ettirin.
  • Bir kere söylediklerinizde tutarsızlık var 7 ay oldu hosting alalı, 7 ayda 70 defa sorun oldu diyorsunuz.

Son 4 aydır başka firmaya geçtik diyorsunuz. Bu hesaba göre natro yu 3 ay kullandınız. Ayrıca 10-20 kullanıcınnı girdiği bir site için evde bile bir sunucu oluştursanız sıkıntı yaşamazsınız. Ki natro bu sektörde ilk 1-2 firmadan biri. Sizin benim gibi 190 000 den fazla müşterisi var.

Hazır sitelerde bu tür sıkıntılar olabiliyor yada yazılımı siz yaptıysanız kodlarınız ile ilgili bir sıkıntı olabilir. 3 sunucuda 1000 e yakın site var sizden sonra geriye 999 tane site kalır. Eğer sunucudan kaynaklansa 999 tane siteinin yarısından fazlası sorun verir. Abarttığınızı düşünüyorum.

Ben 2 yıldır Natro kullanıyorum. ürünlerinizden hizmetinden ve desteğinden çok memnunum. Natro'yu herkese de tavsiye ederim.
  • yaa güldürmeyin beni arkadaşım adamları arıyorsun telefonlara bile bakmıyorlar sacmalıyorsunuz kesın siz natro ıle baglantınız var oyle yazıyorsunuz ben baska sırkete gectım derken baska sırkette zaten sıtelerımız var orada hıc kapanma olmuyor yanı natro dakı yazılımımızı aldık baska hostıng fırmasına kaydırdık ve 1 defa bıle kapanma olmuyor anlatmak ıstedıgım bu aynı yazılım aynı sıte orada neden kapanma olmuyor ?? bana natro yu savunmayın adamlar 1 server a 100 lerce sıteyı koyuyorlar her defasındada suan sunucuya saldırı oldu baska bır sıteye sızınkını de etkılıyor dıye cevap verıyorlar ve sıtemız defalarca kapandı bana verdıklerı cevap ilk iş gunu ıcınde bakacagız dedıler gunlerden cuma 2 gun bır sıte kapalı olabılırmı soruyorum sıze....!

kım ne derse desın beyler NATRO dan aman uzak durun derım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Merhaba 5 yıldır Natro müşterisiyim iki farklı hostingim mevcut toplamda 2 e-ticaret 3 tane kurumsal sitemiz var. Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bizim tek sorunumuz mail kotasının 250 mb olması onun dışında Natro ile çalışmaktan memnunuz.

Diğer sunucular yoğun bile olsa günde 100 kişi bile girse siteniz sıkıntı yaşamaz. Eğer dediğiniz gibi sıkıntı natro da olsa, bir sunucuda 250-300 site barınıyor. 3 sunucu değiştirseniz yaklaşık 800-900 adet sitenin aynı şekilde etkilenmesi gerekir. Böyle bir şey mümkün değil

Bence yazılımınızı kontrol ettirin.

dostum aynı yazılım ile başka hostıng fırmasına gectık suan 1 defa bıle kapanma olmadı...! sorunuda buradan anladık aslında bu yazıyı ben cok gec yazdım sıkıntı ondan kaynaklı.ama suan natroda 4 ay suresı kalan hostıngımıze sadece sıtemız yapım asamasındadır dıye bır ındex ımız var şirket sitesi güvenlik üzerine index de sadece yapım asamasında yazısı var sıkıntı oradan kaynaklı ındex sayfası bıle sever hatası verıyor sızce sorun nedır ???? gerısını sız dusunun.
    ayrıca mail adreslerimizi actık ve actıgımız dan 2 gun sonra SPAM mailleri gunde 50 ye yakın mesajlar gelıyor bırde bu sorun vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gala76

yaa güldürmeyin beni arkadaşım adamları arıyorsun telefonlara bile bakmıyorlar sacmalıyorsunuz kesın siz natro ıle baglantınız var oyle yazıyorsunuz ben baska sırkete gectım derken baska sırkette zaten sıtelerımız var orada hıc kapanma olmuyor yanı natro dakı yazılımımızı aldık baska hostıng fırmasına kaydırdık ve 1 defa bıle kapanma olmuyor anlatmak ıstedıgım bu aynı yazılım aynı sıte orada neden kapanma olmuyor ?? bana natro yu savunmayın adamlar 1 server a 100 lerce sıteyı koyuyorlar her defasındada suan sunucuya saldırı oldu baska bır sıteye sızınkını de etkılıyor dıye cevap verıyorlar ve sıtemız defalarca kapandı bana verdıklerı cevap ilk iş gunu ıcınde bakacagız dedıler gunlerden cuma 2 gun bır sıte kapalı olabılırmı soruyorum sıze....!

kım ne derse desın beyler NATRO dan aman uzak durun derım.

Natro ile olan bağlantımı söyledim zaten 2 yıldır müşterisiyim ve çok memnunum. Ayrıca destek konusunda TR'de bir tek natro var. Başkaları akşam olduğunda evinin salonunda televizyon seyrederken size destek verirken Natro'nun 30 kişilik destek ekibi var adamlar 7/24 çalışıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gala76

Sevgili arkadaşlar hosting alacak arkadaşlara sesleniyorum özellikle NATRO dan uzak durun derım 7 ay oldu hostıng alalı 7 ayda 70 defa site server hatası veriyor ve site 3 ıle 5 dakıka arası server hatasından dolayı kılıtlenıyor.ve defalarca natroyu aramama ragmen sızın hostıng ın sunucusunda baska bır musterının yogunlugundan kaynaklı problem deyım gecıstırıyorlar sızı baska sunucuya alacagız dedıler ve 3 defa aldılar sorunlar devam edıyor sonra 1 tane daha hostıng paketı aldık ve baktık aynı sorunlar oradada devam etmeye basladım adamların mantarıtesı her telefonda sıze sunucu kıralıyalım dıye cevap verıyorlar sıtemıze gunde 10 veya 20 musterı gırıyor bunun ıcın sunucumu kıralamalıyım komık....!

baktık olacak gıbı degıl 2 sıtemızı aldık baska hostıng fırmasına aktardık ve suan 4 aydır kullanıyoruz 1 defa bıle kapanma olmadı.

kısacası hostıng paketı alacak işletmelere tavsıyem asla ama asla NATRO DAN URUN almasınlar.

Hocam siz 70 defa hata almışsınız bence şükredin..Biz siteyi açık gördğümüzde seviniyoruz gerçekten ..ben böyle saçma sapan hizmet ne gördüm ne duydum.
    Şikayet falan adamların umurunda bile diğil açtığımız ticketlerin haddi hesabı yok.
    BTTK şikayeti de işe yaramadı hala hatalar sorunlar hala devam ediyor.

Siz hostu nerden aldınız.? memnunmusunuz.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELESERVİCE den uzak durun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam,

www.gigaveri.com.tr yi incelemenizi tavsiye ederim. Bu sektör için yapılması güç rakamlarla yatırım yapılmış. incelemenizi rica ederim. Fiyatlar gerçekten rakipsiz...!
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.