Şimdi Ara

Natro Hostingle Alakalı Sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Natroda Sitem var ve şuanda Erişime Kapalı...

Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varmı?

• sorununuz düzeldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarantula901

sorununuz düzeldimi

Sorunum Düzeldi Yalnız Natro Bunu Sürekli Yapıyor :S
  • Merhaba

zaman zaman bu tip site açılmama mail gitmeme gibi anlık sıkınıtılar olabiliyor ancak destek konusunda çok iyiler. undan önce çalıştığım bir firma vardı çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile oradan sunucu kiralamıştım. Bir daha tövbe olsun. O yüzden bu tür durumlarda eğer sorununuza çözüm bulabilecek birini buluyorsanız problem yoktur.

İyi forumlar hekese
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikstanem

Merhaba

zaman zaman bu tip site açılmama mail gitmeme gibi anlık sıkınıtılar olabiliyor ancak destek konusunda çok iyiler. undan önce çalıştığım bir firma vardı çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile oradan sunucu kiralamıştım. Bir daha tövbe olsun. O yüzden bu tür durumlarda eğer sorununuza çözüm bulabilecek birini buluyorsanız problem yoktur.

İyi forumlar hekese

www.batihost.com Bence İddialı Hızlı ve Diğerlerine Göre Kaliteli Her Türlü Yardım ve Desteği Alırsınız.

Natro Bişey Değil, Sitenin 1 Dk Bile Kapanması Benim İçin Kötü...

Seo Uygulamalarımı Etkiliyor Google Bot'u Etkiliyor Örümcekleri Etkiliyor Sıralamayı Düşürüyor Gibi
    Bu Hostta Benim Kendi Sitem Var Sitenin Kapanması Gibi Bir Durum Hiç Olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihULU

quote:

Merhaba

İyi forumlar hekese

www.batihost.com Bence İddialı Hızlı ve Diğerlerine Göre Kaliteli Her Türlü Yardım ve Desteği Alırsınız.

Seo Uygulamalarımı Etkiliyor Google Bot'u Etkiliyor Örümcekleri Etkiliyor Sıralamayı Düşürüyor Gibi

Valla hocam adını ilk defa duydum. Ama o kadar iyi olduğunu söylüyorsan öbür siteni niye oraya taşımıyorsun. Ben Natro'nun Datacenter etkinliğine katıldım yaklaşık bir sene olacak. Adamlarda 600 m2 datacenter var 5 katlı bina bir katı tamamen çağrı merkezi o zaman 30 kişi çalışıyodu şimdi ne kadardır bilemem. Haftasonu, bayram sürekli çalışıyorlar.

Sonuçta kurumsal bir firma ve cevabını alamayacağınız hiç bir sorun yok. O söylediğiniz firmayı dediğim gibi ilk defa duydum. Belki benim dediğim gibi değildir. Karalamak gibi olmasın ama bana göre; bir firmanın reseller paketini almış ve 3-5 kişi ile idare edilen bir firma gibi geliyor.

Destek taleplerine evinde televizyon seyrederken cevap veren çok firma var çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SalihULU

quote:

Merhaba

İyi forumlar hekese

Valla hocam adını ilk defa duydum. Ama o kadar iyi olduğunu söylüyorsan öbür siteni niye oraya taşımıyorsun. Ben Natro'nun Datacenter etkinliğine katıldım yaklaşık bir sene olacak. Adamlarda 600 m2 datacenter var 5 katlı bina bir katı tamamen çağrı merkezi o zaman 30 kişi çalışıyodu şimdi ne kadardır bilemem. Haftasonu, bayram sürekli çalışıyorlar.

Sonuçta kurumsal bir firma ve cevabını alamayacağınız hiç bir sorun yok. O söylediğiniz firmayı dediğim gibi ilk defa duydum. Belki benim dediğim gibi değildir. Karalamak gibi olmasın ama bana göre; bir firmanın reseller paketini almış ve 3-5 kişi ile idare edilen bir firma gibi geliyor.

Destek taleplerine evinde televizyon seyrederken cevap veren çok firma var çünkü.

Benim Sitem Farklı Başkasının Sitesi Farklı Beni Kimse İlgilendirmez Ama Müşterilerim Yüzünden Sürekli Natroyla Uğraşmak Zorunda Kalıyorum..

Platform Yabancı Sunuculardan Alıntı Resell.. Fakat Çok Hızlı Bir O Kadar Dinamik Natrodan Üstün..

Mesela Natronun En Sıkıntılı Yanı Mailleri 250 MB Üstü Desteği Yok ve Bu Her Pakette Böyle Mecburen Yandex Kurumsal Maili Kullandırtıyorum Millete..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkticaret.net transfer sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • natro pişmanlıktır :D
  • 50mb SQL veriyorlar sinirsiz paket diyorlar ekstra para istiyorlar çoğu zaman paket ücretleri piyasqnin 4 kati. Piyasanin 4 kati uctey aliyorsan 4 kat iyi hizmet vermen gerekiyor sadece natroya ozel degil ne yazikki türk sirketlerinin hepsi kotu %99.9 uptime ve 7/24 destek tamamen yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    hocam size sonuna kadar katılıyorum ayrıca natrodan 10 yıl host alıp mağdur olan biriyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede hosting satın alacaksanız şu anda kullandığım xsunucu web hosting kullanabilirsiniz. xsunucu web Hosting bir hosting firmasını kullanıyorum kullanmanızıda tavsiye ederim teknik destekleride oldukça iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarantula901 -- 8 Ağustos 2016; 16:57:44 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.