Şimdi Ara

Natro nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şirketimiz için natro.com dan hosting hesabı alıcaz...

içinizde kullananlar var önerilerinizi ve görüşlerinizi alabilirmiyiz...

teşekkürler

• Natro.com işini iyi yapan bir firmadır,güvenle alabilirsiniz.
    rh.com.tr
    vt.com.tr niceleri
  • bana da gözün kapalı al dediler
    zaten üye olup yazdığım tüm sorulara çok kısa sürede cevaplar aldım. ilgilerinden memnun sayılırım fakat hala düşünüyorum alsam mı almasam mı? daha iyisi var mıdır?

ben Natro.com dan linux paket satın almayı düşünüyorum.
    sitede sanki linux paket yokmuş gibi anasayfada görünmüyor. ama web hosting kısmına tıklayınca menülerde linux hosting de çıktı ama nedense yanında yeni işareti var.
    paketler ççoookk uygun. small paketi alsam bana fazlasıyla yeter. ki o da 500 mb ve fiyatı 22 dolar.+ kdv
    31 ytl gibi bir şey ediyor.
    ben 50 mb alana 20 ytl vermiştin 1 yıl önce...

fakat sormak istediğim şey şu.
    linux paketin yanında yeni yazdığına göre bu işe yani linux işine yeni girmişler. acaba hizmette aksamalar tecrübe eksikliği kaynaklı sorunlar yaşar mıyım?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emguner

bana da gözün kapalı al dediler
    zaten üye olup yazdığım tüm sorulara çok kısa sürede cevaplar aldım. ilgilerinden memnun sayılırım fakat hala düşünüyorum alsam mı almasam mı? daha iyisi var mıdır?

ben Natro.com dan linux paket satın almayı düşünüyorum.
    sitede sanki linux paket yokmuş gibi anasayfada görünmüyor. ama web hosting kısmına tıklayınca menülerde linux hosting de çıktı ama nedense yanında yeni işareti var.
    paketler ççoookk uygun. small paketi alsam bana fazlasıyla yeter. ki o da 500 mb ve fiyatı 22 dolar.+ kdv
    31 ytl gibi bir şey ediyor.
    ben 50 mb alana 20 ytl vermiştin 1 yıl önce...

fakat sormak istediğim şey şu.
    linux paketin yanında yeni yazdığına göre bu işe yani linux işine yeni girmişler. acaba hizmette aksamalar tecrübe eksikliği kaynaklı sorunlar yaşar mıyım?
    teşekkürler

yaklaşık 5 ay önce bir arkadaşıma ordan linux paket almıştık yani sanıldığı kadar yeni değiller belkide o paket yeni olabilir. Natro nun linux konusunda yeni olma ihtimali %0 :) Adamlar kiraladıkları sunuculara linux unix işletim sistemleride kuruyorlar. Gözün kapalı alabilirsin Orda birde 10 gb bir vps için 3 4 aydır stokta yok yazıyor. Yoksa kaldır onu ordan dimi :) sanırım sitelerini güncellemiyorlar o yüzdende yeni yazısı orda kalmış olabilir.

Bu arada natroda asıl dikkati çeken nokta ya diğer paketler pahalı yada 500 mb lık paketleri ucuz o paketler ile ddiğer paketler arasında nasıl o kadar uçurum olabilir anlaşılır gibi değil. bende sabah baktım ayrıca 20gb reseller a ihtiyacım var ve reseller hizmetleri orda yazmıyor
    . bir telefon açıp görüşüyüm en iyisi.

• evet ben pazarlamacısıyla mail yolu ile görüştüm.
    şöyle bir cevap geldi

quote:

Ana sayfamızda webhosting paketleri başlığı altındadır tüm paketler. Genelde
    Windows hostinglere talep olduğu için onlar biraz daha ön planda gözüküyor
    olabilir, takdir edersinizki insanlar henüz Linuxa pek alışamadılar:)
    Yaklaşık 1,5 - 2 yıldır Linux hosting satmaktayız.

Saygılarımla,

telefon etmene gerek yok
    sistemlerine üye ol ve destek mail adreslerine mail at
    çok sürmüyor mesai saatleri içerisinde en fazla yarım saat gecikme ile cevap geliyor
    bazı sorularıma anında cevap geldi çok şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emguner -- 1 Kasım 2007; 13:31:52 >
  • gece 2 de ticketlere cevap verdiklerini bilirim.
    natroda sorun yaşamazsanız kolay kolay.

natro yeniden yapılandığı için (geçen sene başlamışlardı sanırım) ozamandan beri fiyatlarını aşırı derecede aşağıya çektiler. adresinize de fatura geliyor.
  • 2 hostta ben aldım havaleyi yaptım hesabı hemen açtılar. şimdilik sorun yok. sayfa açılma hızlarıda iyi. bu 2 yıl içinde denediğim 4. host inşallah sorun olmazda host değiştirme derdinden kurtuluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wentgas nasıldır arkadaşlar?
    9 yıl önce açıldı
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    OVH nasıldır?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Natroda başın ağrımaz

natro.com
    Aradığınız Sayfayı Bulamadık
    http://www.natro.com/WebHosting/Tr-Cizgi-Network.asp
    Burdan aylık uptime değerlerine bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar bir ben mi yanılıyorum natro konusunda bilmiyorum ama call center konusunda ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum. Ben turkves.com ' a geçtim ve en sonunda host konusunda gerçekten rahat ettim o derece bıkmıştım yani bu işlerden ve sorunlardan.
  • Natro sistem olarak güzel, uptime olarak kullanışlı, donanım olarak yeterli, teknik eleman kalitesi olarak Rezalettir.

1 Senedir kullanıyorum, şu anda 29 Eylülden beri çözülemeyen bir ticket'ım için 8 farklı insanla görüştürüldüm, hala çözülemedi. Sorun sunucudan olmasına karşın.

Ne yapıyorum; tavsiye etmiyorum.
  • Natro'yu kesinlikle öneririm destek hizmet ve ürün kalitesi övgüye değer.
  • Diğer firmalara kıyasla natro bir kaç adım daha ileride teknoloji müşteri memnuniyeti performans fiyat olarak.
    Ben Kurumsal hosting pro plan ve vds hizmetini kullanıyorum şuan 50 den fazla alan adım mevcut büyütülecek bir sorunla karşı karşıya bırakmadılar beni çok şükür
    Kurumsal bir firma olduklarını biliyorum işlerini kaliteli yapıyorlar. Gecenin 3'ünde bile taleplere kısa süre içerisinde geri dönüş yapıyorlar çok memnunum bu yüzden.
  • Hocam natro baya iyidir ama tuzludur fakat verdikleri hizmet ve desteği de başka bir yer de bulamazsın destekleri güzeldir genelde çözüm odaklıdır gece 3-4 de bile çalışan elemanları vardır 7/24 destek veriyorlar ben aradığımda karşımda birini buluyorum her zaman fiyatlarına göre fazlaca değer bence sitelerimi barındırıyorum kesintiler çok nadir ki olacağı zaman mail atıyorlar zaten açıkcası bayadır çalışıyorum natro ile ben çok da memnunum
  • Kötü.

Müşteri hizmetleri iyi gibidir, hemen cevap verirler ama olayı çözmezler. Derler ki siteniz CPU limitlerine takılıyor. Senin CPU limiti vs. gibi problemleri kendi kendine anlamanı ve çözmeni beklerler.

Wordpress hosting aldım Natro'dan, 1 ayda 3 kere site çöktü, sitenin tekrar açılmasını beklerken toplam 8 gün siteye ulaşılamadı. 3'ünde de sorunu wordpress'i silip tekrar yükleyerek "çözdüler". yani sil baştan.

Edit: Sert dille mail yazınca, 1-2 saat içinde problemi çözdüler. Dilersem kalan aylar için para iadesi yapacaklarını da bildirdiler. Haklarını yemek istemediğim için bunu da yazmam gerektiğini düşündüm.

Edit 2: Değiştirmeye üşendiğim için natro'yla devam ediyorum. Özetlemek gerekirse en ucuz wordpress paketinden kullanıyorum, sitem çöktü çok defa, bazen uzunca bir süre ama müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi, mail atıyorsun ve hemen sorununla ilgilenmeye başlıyorlar. Bir internet sitesi de Wix'de açtım, o daha hızlı, kullanımı çok kolay ama her hizmeti vermiyorlar ve verdikleriyle sınırlısın. Örneğin search bar için para ödemen gerekiyor ekstradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insonne86 -- 2 Ekim 2017; 23:59:8 >

• Kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken bir firma müşteri hizmetleri tam bir felakettir müşteri temsilcileri sadece ezberlediklerini okur kesinlikle yardımcı olmazlar. Kesinlikle ömzüm üretmezler uzak durulması gereken bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.