Şimdi Ara

Natro'ya Domain Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda nic.tr'den aldığım bir domain'i Natro'ya taşımak istiyorum. Bunun nedeni Natro'da hızlı wordpress kurulumu var ve buradan hiç bir detayla uğraşmadan web sitem oluyor. Lakin ben bu işlemi daha önce hem hosting hem de domain'i Natro'dan alırken yaptım. Bu kez daha önceden satın aldığım com.tr uzantılı domainime wordpress kurmak istiyorum.

Natro'ya bu alan adını transfer etmem gerekiyor ve bunun için sorumlu kodu istiyor sanırım. Bu kodu nic.tr kontrol panelinden bulamadım.

Daha önceden böyle bir transfer yapmış olan veya konuya dair birikimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

• Hocam doğru seçim yapmışsın öncelikle natroya taşımakla çok iyi ek özellikleri var Bende tavsiye ediyorum arkadaşlarıma hep.

nic.tr'de panelinde değilde natro.com'a ulaşıyorsun hocam evraklarını gönderiyorsun sonrasında müşteri temsilcisi senin adına nic.tr ye başvuru yapıyor ve domaini taşıyorsun. Transfer kodu falan yok.
  • Natro ya com.tr transferini tavsiye etmem..Natro pahalı... nic.tr de 25 TL olan alan adı yenileme işlemi, natro'da 19 dolara yapılıyor. Fahiş bir fiyat farkı var. nic.tr vakfına taşıyın alan adlarınızı çok daha ucuz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.