Şimdi Ara

Natures Prophet '' RAT DOTO '' Build (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

midas midas diyenler:

https://twitter.com/AdmiralBulldog/statuses/434620991252078592

Ee? Adam midas alın demiş işte. Sadece önce phase alın demiş. Bunu diyen bulldog da oyuna jungle'da başlamaz kardeş. Hardlane'e gider. Phase almasının sebebi de kendisine olabilecek ganglardan kaçmak ve erken kombatlarda güzel hasar vurmak. Senin buildin mantığında ikisi de olmadığına göre direk midas en doğrusudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık güzel konu olmuş. Elbet eksikler, yanlışlar olur.... arkadaşlar söylemişler zaten. midas furion için önemlidir.
  • Öncelikle midas kasmamak çok komik bir duruma sokar seni. 1. lvl ultin ile alabileceğin fazla bir farm yok. Ayrıca aradaki exp varkını kapatman mümkün olmaz midas kasmazsan. Diyorsun ki o kadar koridor ittiriyoruz nası exp olmasın. En ufak durable itemin yokken nasıl koridor ittireceksin onu da anlamadım karşıdakilerin bot olması lazım senin bu taktiğin işe yaraması için. Shadow Bladesi olan bir Furion bile çok rahat gang yerken phase > n3 kasan bir furionun ömrü çok uzun olmaz. Orchid demişsin orchid pek seni gankten kurtacak potansiye sahip bir item değil.

Şahsen ben;

Gloves of haste + 2 clarity ile oyuna başlarım.

Direk Midası çıkarım daha sonra pt. Pt yerine phase hiç denemedim ama mantıksız değil kasılabilir. Hatta ilk furion oyunumda deneyeceğim :)
    Daha sonra Shadow blade. Bu itemle birlikte hem rahat push yaparsın hem rahat combatlara girersin. Daha sonra hem push, hem midas, hem ulti, hem combattan gelen paralarla 10 dk içerisinde hex bitirirsin. Yeterki feedleme :p Daha sonra alacağın bir deso,orchid,n3,kritik oyunu kazandırır zaten.

Not: Lütfen şu heroya aganim kasmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAKNA-FEİN -- 25 Nisan 2014; 17:58:31 >

• Ne pislik bir heroymuş lan bu ezeceğimiz maçı bunun yüzünden kaybettik sinsi pislik bişey. Ben pick'leyecem bi dahakine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • midas. Güzel olmuş eline sağlık. Bu arada bir rehber yapmayı düşünüyorum kısa ve öz yeni başlık açmak istemedim pudge natüre slark olabilir arkadaşlar ne der buna?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.